Γκολ σε combo για το 1.90 και 2.05 στο Τσάμπιονς Λιγκ

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (10/03) περιέχει ακόμα δύο ρεβάνς από τη φάση των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει τη Λειψία στη Βουδαπέστη, όπως και στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Την ίδια ώρα (22:00), η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται στο «Παρκ ντε Πρενς» την Μπαρτσελόνα, μετά το 4-1 υπέρ των Γάλλων στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων. Δύο επιλογές σε combo με αποδόσεις 1.90 και 2.05 αντίστοιχα στο Stoiximan.

Δείτε που μπορείτε να παίξετε νόμιμο στοίχημα στην Ελλάδα.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΛΕΙΨΙΑ (22:00)

Η Λίβερπουλ συνέχισε την καθοδική της πορεία, ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-0 από τη Φούλαμ. Δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 45ο λεπτό της αναμέτρησης, στη συνέχεια απέτυχε να αντιδράσει και έμεινε στο απόλυτο μηδέν. Έκτη ήττα στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ. Ολοένα και απομακρύνεται η είσοδος στην τετράδα, απέχει στο -7 από την Τσέλσι και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Ακολουθεί (15/03) η εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Γουλβς. Eκτός οι τραυματίες Φαν Ντάικ, Γκόμες, Μάτιπ (στόπερ). Αμφίβολη η συμμετοχή του στόπερ Κάμπακ.

Η Λειψία νίκησε εκτός έδρας 3-0 τη Φράιμπουργκ, συνεχίζει να βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή στην Μπούντσελιγκα. Προηγήθηκε στο 41ο λεπτό, στη συνέχεια βρήκε περισσότερους κενούς χώρους και σκόραρε ακόμα δύο φορές στο διάστημα 64′-79′. Σημείωσε έκτο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα, δίνει μάχη απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Διαθέτει μία από τις πιο σταθερές άμυνες στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Σήμερα έχει δύσκολο έργο, καλείται να ανατρέψει το σκορ (2-0) της πρώτης αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Λειψία είναι αναγκασμένη να ρισκάρει, χρειάζεται τουλάχιστον δύο γκολ για να ελπίζει στην πρόκριση. Ντεφορμέ η Λίβερπουλ, αλλά στα μεγάλα παιχνίδια στην Ευρώπη παραδοσιακά μεταμορφώνεται. Ποντάρισμα στο combo Goal/Goal+Over 2.5 με απόδοση 1.90 στο Stoiximan.

Μάθε τα πάντα για την bet365 εγγραφή.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:00)

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε εκτός έδρας 3-0 την Μπρεστ για τη φάση των «32» στο Κύπελλο Γαλλίας. Προκρίθηκε στην επόμενη φάση και θα αντιμετωπίσει τη Λιλ στις 06/04. Στη Λιγκ 1 βρίσκεται στη δεύτερη θέση και απέχει στο -2 από την κορυφή. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια έχει σοβαρό ανταγωνισμό στη μάχη του τίτλου. Στο Τσάμπιονς Λιγκ πραγματοποίησε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά, μετά το πειστικό 4-1 στη Βαρκελώνη απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Χωρίς ισοπαλία για 14 (12 νίκες, 2 ήττες) διαδοχικές αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, πιο πρόσφατη στις 06/01/21. Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Νεϊμάρ (επιθετικός). Σε καραντίνα ο Κιν (φορ) λόγω Covid.

Η Μπαρτσελόνα συνέχισε την ανοδική της πορεία, επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 2-0 απέναντι στην Οσασούνα. Προηγήθηκε στο 30ο λεπτό, στη συνέχεια διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα και το «κλείδωσε» οριστικά στο 83′. Ήταν η τέταρτη διαδοχική επιτυχία σε όλες τις διοργανώσεις, σε όλες κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Το έργο στη ρεβάνς του «Παρκ ντε Πρενς» κρίνεται εξαιρετικά δύσκολο, μετά την ήττα 4-1 στο πρώτο παιχνίδι στο «Καμπ Νόου». Θα απουσιάσουν οι τραυματίες Σέρζι Ρομπέρτο (μπακ), Πικέ, Αραύχο (στόπερ), Κουτίνιο και Άνσου Φατί (επιθετικοί).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης, μετά το πειστικό 4-1 στο πρώτο παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα θα επιδιώξει να σκοράρει νωρίς 1-2 γκολ και θα προσθέσει πίεση στις τάξεις των Γάλλων. Αμφότερες με τρομακτική ποιότητα από τη μέση και μπροστά, σε ζευγάρι που περιμένουμε υψηλό σκορ. Επιλογή το συνδυαστικό Goal/Goal+Over 3.5 με 2.05 απόδοση στο Stoiximan.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed