Τρίτη καταγγελία από γυναίκα που κακοποιήθηκε σεξουαλικά σε Ίδρυμα του νησιού μας, καταγγελία στο Α.Τ. Αργοστολίου και τις υπηρεσίες του Δήμου

Πριν από έναν μήνα περίπου κάναμε ρεπορτάζ αναφορικά με σεξουαλική κακοποίηση δύο γυναικών που έλαβε χώρα σε Ίδρυμα της Κεφαλονιάς. Μετά από ενημέρωση από τον προϊστάμενο και τον διευθυντή, είχε ξεκινήσει τότε έρευνα για τα δύο συμβάντα κατά του ατόμου που κατηγορούνταν για την σεξουαλική κακοποίηση.
Προχθές έφτασε ακόμη μία καταγγελία στην ιστοσελίδα μας και από τρίτη γυναίκα, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενά της έχει υποστεί και αυτή σεξουαλική κακοποίηση από το ίδιο άτομο. Στην καταγγελία της αναφέρει ότι από το τέλος του περασμένου χρόνου έκανε γνωστό το περιστατικό στο Α.Τ. Αργοστολίου, αλλά και στο Κέντρο Κοινωνικών Δομών του Δήμου Αργοστολίου. Μάλιστα, η γυναίκα αυτή υποστηρίζει ότι απειλείται από το άτομο που την κακοποίησε σεξουαλικά, προκειμένου να σωπάσει και να ανακατασκευάσει τις καταγγελίες της. Μας τονίζει ότι το θέμα πάει για… θάψιμο από τους υπευθύνους του Ιδρύματος, προκειμένου να παραμείνει στα ψηλά η φήμη του. Χαρακτηρίζει τον φερόμενο ως θύτη ευυπόληπτο πολίτη πέρα κάθε υποψίας. Μένουμε εδώ και περιμένουμε να ολοκληρωθεί η εσωτερική έρευνα που διεξάγεται (;) εντός του Ιδρύματος.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed