Με το 1.90 της Μάντσεστερ Σίτι και ιταλικό ασιατικό

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (13/03) περιέχει δύο αναμετρήσεις από τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Στη Σέριε Α Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Ουντινέζε σε ενδιαφέρον ζευγάρι. Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στο Λονδίνο με τη Φούλαμ, που δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Δύο επιλογές με απόδοση 1.89 και 1.90 στο Stoiximan. Ας δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά απο το κουπονι οπαπ.

ΤΖΕΝΟΑ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ (21:45)

Η Τζένοα ηττήθηκε με σκορ 1-0 στο «Ολίμπικο» από τη Ρόμα. Εμφάνιση κάτω του μετρίου και ακίνδυνη επιθετικά, δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 24ο λεπτό και στη συνέχεια απέτυχε να αντιδράσει. Συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη στη Σέριε Α Ιταλίας, με απολογισμό: τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να σκοράρει σε τρεις περιπτώσεις. Βρίσκεται στη 13η θέση με 27 βαθμούς, στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη με δύο παιχνίδια περισσότερα από την Τορίνο. Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Μασιέλο (στόπερ) και Ντέστρο (βασικός επιθετικός).

Η Ουντινέζε επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 απέναντι στη Σασουόλο. Προηγήθηκε στο 42ο λεπτό, στη συνέχεια έπαιξε προσεκτικά και «καθάρισε» το τρίποντο στις καθυστερήσεις. Συνέχισε την ανοδική της πορεία, διεύρυνε το αήττητο σε τέσσερις αγωνιστικές. Απολογισμός δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, διατηρείται σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Συγκεκριμένα βρίσκεται στο +12 από την Τορίνο. Σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ στις έξι από τις επτά πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Εκτός αποστολής οι Ντεουλοφέου (εξτρέμ) και Πουσέτο (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ισορροπημένη αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να έχουν τον ίδιο στόχο, την παραμονή στην κατηγορία. Η Τζένοα καλείται να επιστρέψει στις νίκες και να διώξει το άγχος, τη στιγμή που η Ουντινέζε βρίσκεται σε θετικότατο μομέντουμ. Επιλογή το ασιατικό Over 2 Goal με απόδοση 1.89 στο Stoiximan.

ΦΟΥΛΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (22:00)

Η Φούλαμ έκανε την έκπληξη και απέδρασε με νίκη 1-0 από την έδρα της Λίβερπουλ. Εκμεταλλεύθηκε τη νωθρότητα των πρωταθλητών Αγγλίας, προηγήθηκε στο 45ο λεπτό και διατήρησε μέχρι τέλους το αποτέλεσμα. Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ. Βρίσκεται οριακά εντός υποβιβασμού, υστερεί στην ισοβαθμία με την Μπράιτον, ωστόσο έχει ήδη καλύψει μεγάλη διαφορά από τη 17η θέση. Μόλις μία ήττα στις επτά τελευταίες αγωνιστικές, με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες απολογισμό. Προέρχεται από οκτώ διαδοχικά Under 2.5 Goal στην κατηγορία. Δεν προέκυψαν νέες απουσίες για τον τεχνικό Σκοτ Πάρκερ. Σταθερά εκτός πλάνων ο τραυματίες Κέρνεϊ (μέσος).

Η Μάντσεστερ Σίτι αντέδρασε άμεσα μετά την ήττα και το «σπάσιμο» του νικηφόρου σερί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μεσοβδόμαδα (10/03) επικράτησε εντός έδρας με σκορ 5-2 απέναντι στη Σαουθάμπον, πετυχαίνοντας ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα. Σταθερά στην κορυφή της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ, βρίσκεται στο +14 από τη δεύτερη θέση και απομένει και μαθηματικά να στεφθεί πρωταθλήτρια. Ακολουθεί (16/03) η ρεβάνς με την Γκλάντμπαχ για τη φάση των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κανένα πρόβλημα απουσίας για τον τεχνικό Γουαρδιόλα, ο Ισπανός αναμένεται να κάνει ροτέισον και να δώσει ανάσες σε ορισμένους ποδοσφαιριστές.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Μάντσεστερ Σίτι είναι το φαβορί, μετά την ήττα στο ντέρμπι της πόλης θέλει να αποδείξει την ανωτερότητά της. Η Φούλαμ αν και παλεύει όλα τα παιχνίδια, κρίνουμε πως δύσκολα θα κάνει ακόμα μία υπέρβαση. Επιλογή το 2/2 με απόδοση 1.90 στο Stoiximan.

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed