Συνεργασία του Κώστα Ευαγγελάτου με την ελληνική Βουλή

Τρεις εκδόσεις με εκθέσεις πρακτικών της ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ της Θ’ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ κοσμούν στο εξώφυλλο τους ζωγραφικά έργα του ζωγράφου, λογοτέχνη, θεωρητικού τέχνης Κώστα Ευαγγελάτου.
Τον τόμο με την ΕΚΘΕΣΗ της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου κοσμεί η σύνθεση “Εννοιακή Αρχαική Στήλη”, ακρυλικό και σμάλτο, η οποία εκτέθηκε στην αναδρομική έκθεση του Κώστα Ευαγγελάτου το 2019 στη Δημοτική Πινακθήκη Πειραιά.
Τον τόμο με την ΕΚΘΕΣΗ της Υποεπιτροπής για Θέματα των Ατόμων με Αναπηρία, κοσμεί το έργο “Ανθρωπομορφίες”, ακρυλικό, που εκτέθηκε στην τιμητική έκθεση του καλλιτέχνη το 2018 στο Μουσείον της Πόλεως των Αθηνών- Ίδρυμα Βούρου-Ευταξία.
Τον τόμο με την ΕΚΘΕΣΗ της Υποεπιτροπής για την Καταπολέμηση της Εμπορίας και της Εκμετάλλευσης Ανθρώπων, κοσμεί η σύνθεση “Αναμονή”, μικτή τεχνική, η οποία εκτέθηκε το 2020 στο Art Studio EST.
Την έκθεση πρακτικών της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ υπογράφουν η Πρόεδρος της Επιτροπής ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ, η Α’ Αντιπρόεδρος ΕΙΡΗΝΗ-ΕΛΕΝΗ ΑΓΑΘΟΠΟΥΛΟΥ, η Β’ Αντιπρόεδρος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και τα μέλη: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΑΝΝΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΑΝΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΜΑΡΙΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΕΦΑΛΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΣΤΗΡΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΚΗΣ, ΑΣΗΜΙΝΑ ΣΚΟΝΔΡΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΦΡΟΣΩ ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕΡΟΠΗ ΤΖΟΥΦΗ, ΡΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ, ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ.
Η εκδοτική επιμέλεια έγινε από την Διεύθυνση εκδόσεων και εκτυπώσεων της Βουλής των Ελλήνων. (Οι εκδόσεις εκτίθενται στις προθήκες ντοκουμέντων της Σύχρονης Πινακοθήκης Villa Ροδόπη στο Αργοστόλι).

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed