Μπόχουμ με 1.98 και Σαραγόσα με κάλυψη

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (22/03) περιέχει προγνωστικά για το στοίχημα από τις μικρές κατηγορίες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Μπούντσελιγκα 2, η Φορτoύνα Ντίσελντορφ υποδέχεται τη δεύτερη της βαθμολογίας Μπόχουμ. Αργότερα (22:00) στη Σεγούντα Ντιβιζιόν Ισπανίας, η Σαραγόσα που «καίγεται» για θετικό αποτέλεσμα φιλοξενεί τη Μιραντές. Ποντάρισμα σε δύο σημεία με κάλυψη και αποδόσεις 1.98 και 1,62 αντίστοιχα στο Stoiximan.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ – ΜΠΟΧΟΥΜ (21:30)

Η Φορτoύνα Ντίσελντορφ κόλλησε στο εκτός έδρας 0-0, σε αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική στην Bundesliga 2. Σε γενικές γραμμές πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, πίεσε τους γηπεδούχους και δημιούργησε ευκαιρίες να σκοράρει. Απέτυχε να τις εκμεταλλευθεί, έμεινε στο μηδέν και απέτυχε να σκοράρει μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Παράλληλα ήταν η πρώτη φορά που κράτησε το μηδέν μετά από έξι υποχρεώσεις στην κατηγορία. Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στην έκτη θέση με 40 βαθμούς, απέχει στο -7 από την τρίτη Γκρόιτερ Φιρτ με ένα παιχνίδι λιγότερο. Εκτός αποστολής ο Πλεντλ (βασικός χαφ).

Η Μπόχουμ ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-0 από το Αμβούργο στο ντέρμπι κορυφής. Ισορροπημένη αναμέτρηση, βρέθηκε να χάνει στο 28ο λεπτό, στη συνέχεια έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής (35′) και δέχθηκε τη χαριστική βολή στο 89′. Δόθηκε τέλος στο μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγωνιστικών, χωρίς ισοπαλία στις οκτώ πρόσφατες υποχρεώσεις στην Bundesliga 2 με απολογισμό: πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Με No Goal ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις στην κατηγορία. Καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση με 48 βαθμούς, απέχει στο -1 από την κορυφή και βρίσκεται στο +1 από την τρίτη θέση με ένα παιχνίδι λιγότερο. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Μπλουμ (χαφ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μοιρασμένο σωστά το σετ αποδόσεων, σε αναμέτρηση που περιμένουμε να κριθεί οριακά. Ελαφρύ προβάδισμα στην Μπόχουμ, αλλά η πιθανή νίκη της χρειάζεται οπωσδήποτε κάλυψη. Επιλογή το διπλό dnb με 1.98 απόδοση στο Stoiximan.

Διαβάστε ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε για stoiximan εγγραφή εδώ.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ (22:00)

Η Σαραγόσα ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-2 από τη Βαγιεκάνο, σε παιχνίδι για την 29η αγωνιστική στη Segunda Division. Προηγήθηκε με δύο τέρματα στο 29ο λεπτό, στη συνέχεια δέχθηκε πίεση και απέτυχε να ανταπεξέλθει. Ισοφαρίστηκε μέχρι το 49′ και δέχθηκε την ολική ανατροπή στο 70′. Μία νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, με απολογισμό μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Βρίσκεται οριακά και σε ισοβαθμία (30) πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στα πέντε από τα έξι πρόσφατα παιχνίδια στην κατηγορία. Εντός έδρας τα πηγαίνει περίφημα το τελευταίο διάστημα, μετράει πέντε νίκες σε έξι υποχρεώσεις.

Η Μιραντές έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στην Εσπανιόλ. Προηγήθηκε δύο φορές (5′, 89′), απέτυχε να κρατήσει το προβάδισμα σε ισάριθμες περιπτώσεις και ισοφαρίστηκε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Μετράει ένα τρίποντο στις πέντε πρόσφατες αγωνιστικές, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες ο απολογισμός. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε τέσσερις υποχρεώσεις, το Over 3.5 Goal εμφανίστηκε τρεις φορές. Μετά από 29 αγωνιστικές στην ισπανική Σεγούντα Ντιβιζιόν έχει 41 βαθμούς, βρίσκεται στην 9η θέση και απέχει στο -8 από την εξάδα με ένα παιχνίδι λιγότερο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφότερες στο ίδιο μομέντουμ, σε παιχνίδι που ο νικητής λογικά θα κριθεί στο όριο. Η Σαραγόσα παρουσιάζεται ισχυρή το τελευταίο διάστημα στο «Ρομαδέρα», μειώνουμε το ρίσκο με τον άσο dnb σε απόδοση 1.62 στο Stoiximan.

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed