Σκληρή απάντηση του Κώστα Κοντογούρη στον Αντιδήμαρχο Ερίσου, Γεράσιμο Ποδαρά για την αφαλάτωση της Άσσου, «Κοιμήσου ήσυχος, τώρα τελείωσε»

Κύριε Αντιδήμαρχε, ο μόνος λόγος για τον οποίο προβαίνω σε απάντηση είναι γιατί από την πλευρά σας αναφέρθηκαν ορισμένες ανακρίβειες. Υποστηρίζετε και «διαδίδετε» ότι μόνο ο Δήμαρχος Γεράσιμος Μονιάς ασχολήθηκε με την αφαλάτωση της Άσσου.
Λογικά, όπως ήδη γνωρίζετε, αλλά για προφανείς λόγους δεν σας συμφέρει να το αναφέρεται, επί δημαρχίας δίκης μου τελείωσε η μελέτη ύδρευσης, με το πρόγραμμα «Θησέας» αλλά λόγω εκλογών δεν πρόλαβα να διεκπεραιώσω την αφαλάτωση. Ας κάνουμε, λοιπόν, μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν επί προεδρίας δίκης σας και με Δήμαρχο την Κατερίνα Κουταλά, όπου όταν πέρασαν στα χέρια σας τα χρήματα από το πρόγραμμα (1.200.000€),το οποίο ξανά λέω έφερα εγώ στο Δήμο, δεν κάνατε τίποτα ώστε να αξιοποιηθούν στο έπακρο. Πρέπει να σημειωθεί και η αλησμόνητη «ατάκα» σας στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο για το τεχνικό πρόγραμμα που ήταν και για την αφαλάτωση, προς τον πρόεδρο Ευστάθιο Μενεγάτο: «Κοιμήσου ήσυχος, τώρα τελείωσε». Πράγματι, κύριε Αντιδήμαρχε, τελείωσε και ο ύπνος ήταν γλυκός, διότι οι 800.000€ επιστράφηκαν στο υπουργείο ανεκμετάλλευτες, προς το τέλος της τετραετίας σας περίπου. Τέλος, είμαι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία έχετε με το δικό μου έργο στην Άσσο.

Κωνσταντίνος Κοντογούρης
Πρώην Δήμαρχος Ερίσου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμο Σάμης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed