Δυνατά διπλά στη Βρετανία & σούπερ Βίρτους, τριάδα για ταμείο στο 7.52

Σήμερα Τρίτη (23/03), από το στοιχηματικό κουπόνι λείπουν τα δημοφιλή πρωταθλήματα, ωστόσο το Betarades.gr έχει εντοπίσει τρεις αξιόλογες επιλογές από Σκωτία, Βόρειο Ιρλανδία και Eurocup, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην betshop. Πάμε στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Πολύ ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι

Ξεκινάμε το στοιχηματικό μας ταξίδι από το Κόουτμπριτζ της Σκωτίας, όπου στις 21:45 η Άλμπιον Ρόβερς υποδέχεται το Εδιμβούργο σε εξ αναβολής αγώνα της League 2. Οι γηπεδούχοι είναι στην προτελευταία θέση της κατηγορίας με ρεκόρ 2-0-7 και στο +2 από την ουραγό Μπρέχιν. Στο μοναδικό τους παιχνίδι μέσα στο 2021 ηττήθηκαν στην έδρα της Στενχάουσμιουρ με 2-0 και επιβεβαίωσαν ότι έχουν πολλές αδυναμίες. Το Εδιμβούργο από την άλλη ανήκει στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στη League One. Είναι στην 5η θέση με 16 πόντους, στο -2 από τα playoffs με παιχνίδι λιγότερο. Στο μοναδικό του παιχνίδι το τελευταίο δίμηνο, το Σάββατο, πέρασε από την έδρα της 3ης Έλγκιν (1-2), εκμεταλλευόμενο το πολύ δυνατό ξεκίνημα στον αγώνα. Στον πρώτο γύρο, το Εδιμβούργο συνέτριψε εντός έδρας την Άλμπιον Ρόβερς με 5-2! Υπάρχει σαφής διαφορά δυναμικής ανάμεσα στις δύο ομάδες, το Εδιμβούργο έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση το Σάββατο και δικαιολογημένα είναι το μεγάλο φαβορί απόψε. Ανεβάζουμε την απόδοση του επιλέγοντας το διπλό με -1 ασιατικό χάντικαπ (1.95). Σε περίπτωση νίκης των φιλοξενούμενων με ένα γκολ διαφορά, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Πετάει η Κολερέιν

Μεταφερόμαστε στο γειτονικό Λέργκαν της Βόρειας Ιρλανδίας, όπου την ίδια ώρα η Γκλέναβον υποδέχεται την Κολερέιν για την 25η αγωνιστική της Premiership της χώρας. Ανάμικτα τα αποτελέσματα της Γκλέναβον μέσα στο Μάρτιο, εναλλάσσει τις νίκες με ήττες και βρίσκεται στην 8η θέση της κατηγορίας, στο -10 από την πρώτη τριάδα που χαρίζει ευρωπαϊκά εισιτήρια. Το Σάββατο ηττήθηκε στην έδρα της 4ης Γκλέντοραν, παρότι εκτός έδρας έχει μαζέψει περισσότερους βαθμούς απ’ ότι στο γήπεδό της! Η Κολερέιν είναι σε τρομερή κατάσταση! Αήττητη από τις 4 Δεκεμβρίου, με ρεκόρ 13-3-0 στα τελευταία παιχνίδια της!!! Τρέχει νικηφόρο σερί έξι αγώνων και κυνηγά κατά πόδας την πρωτοπόρο Λίνφιλντ. Είναι στο -8 από την κορυφή, αλλά έχει δύο παιχνίδι λιγότερα! Το Σάββατο επικράτησε εντός έδρας των Κάρικ Ρέιντζερς με 1-0, κρατώντας ανέπαφη την εστία της για 6η φορά στα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια! Η Κολερέιν είναι σε τρομερό φεγγάρι, κυνηγά το πρωτάθλημα και η ασταθής και αναποτελεσματική εντός έδρας Γκλέναβον είναι στα μέτρα της. Επιλογή το διπλό σε απόδοση 2.00.

Σούπερ Βίρτους

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με Eurocup και την αναμέτρηση Βίρτους Μπολόνια – Μπανταλόνα (21:45). Πολύ ποιοτική ομάδα η Βίρτους, στη Serie A είναι δεύτερη πίσω από την Αρμάνι και στο Eurocup έχει 16/16 νίκες σε δύο φάσεις ομίλων! Διαθέτει έμπειρο ρόστερ (Τεόντοσιτς, Μάρκοβιτς), ικανό προπονητή (Τζόρτζεβιτς) και είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Θέλει να μπει δυνατά και στα playoffs και θα την στηρίξουμε στον άσο με -7.5 χάντικαπ, σε απόδοση 1.93.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed