Επιθέσεις “φωτιά” στη Λευκωσία, μπορούν οι Φινλανδοί, 3αδα σοκ στο 10.19

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/03) έχει κατακλυστεί από παιχνίδια εθνικών ομάδων! To Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές, από τα Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 της Ευρώπης, ενώ έχουμε και μπασκετική πρόταση από το FIBA Champions League. Μπορείτε να τις βρείτε όλες στη stoiximan με κορυφαίες αποδόσεις. Ας περάσουμε στα προγνωστικά μας.

Σκοράρουν στην Κύπρο

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με το παιχνίδι που διεξάγεται στις 21:45 στη Λευκωσία, ανάμεσα στην Κύπρο και τη Σλοβακία, για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Ο Νίκος Κωστένογλου είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας της Κύπρου και αυτός που ανέλαβε να την οδηγήσει στη νέα προσπάθεια που κάνει. Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός αντικατέστησε τον Γιόχαν Βάλεμ, που πλήρωσε το… μάρμαρο για την άσχημη πορεία της ομάδας στο Nations League. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η Κύπρος γνώρισε τέσσερις ήττες στα έξι τελευταία επίσημα παιχνίδια της. Η πιο πρόσφατη ήταν αυτή (4-0) από το Μαυροβούνιο. Τραγική ήταν η πορεία και της Σλοβακίας στο Nations League, καθώς τερμάτισε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και υποβιβάστηκε, αφού συγκέντρωσε μόλις τέσσερις βαθμούς σε έξι παιχνίδια. Παρ’ όλα αυτά, ο Στέφαν Τάρκοβιτς κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη τελική φάση του Euro 2020. Οι Σλοβάκοι θέλουν να προκριθούν σε ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση, όμως το έργο τους μόνο εύκολο δεν είναι στον συγκεκριμένο όμιλο. Σημαντική η απουσία του μέσου Χάμσικ, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Δύσκολη αποστολή για τον Κωστένογλου στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Κύπρου. Η παρουσία του νέου προπονητή, όμως, θα δώσει ψυχολογική ώθηση στους παίκτες του, ενώ και η Σλοβακία έχει ικανότατους επιθετικούς και μπορεί να σκοράρει. Επιλογή μας είναι το Over 2.5 σε απόδοση 2.15.

Προβάδισμα η Φινλανδία

Συνεχίζουμε και πάλι με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και την αναμέτρηση στις 21:45 στο Ελσίνκι, εκεί όπου η Φινλανδία υποδέχεται τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρόσφατο Nations League και έφτασαν κοντά στο να πάρουν την πρώτη θέση του τετάρτου ομίλου και να εξασφαλίσουν την άνοδο στη League A. Στο πιο κομβικό, όμως, παιχνίδι ηττήθηκαν με 3-1 από την Ουαλία και τερμάτισαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο προπονητής, Μάρκου Κάνερβα, δεν θα μπορούσε να είναι ικανοποιημένος σε ό,τι αφορά τη κλήρωση για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς έφερε την ομάδα του σε έναν δύσκολο όμιλο με τη Γαλλία να είναι φαβορί. Η παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς στη τεχνική ηγεσία της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης μόνο επιτυχημένη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Η ομάδα του Σερβοέλληνα τεχνικού δεν κατάφερε να πετύχει ούτε μια νίκη για τον πρώτο όμιλο του Nations League, κάτι που είχε ως φυσικό επακόλουθο να τερματίσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο Ιβάιλο Πέτεφ είναι ο αντικαταστάτης του στην τεχνική ηγεσία. Ο Βούλγαρος τεχνικός έδωσε έμφαση στην προσπάθεια βελτίωσης του κλίματος στα αποδυτήρια. Η Φινλανδία προέρχεται από επιτυχημένη παρουσία στο πρόσφατο Nations League, ενώ η Βοσνία πραγματοποίησε απογοητευτικές εμφανίσεις. Έτσι, θα στηρίξουμε το 1 (DNB) σε απόδοση 2.00.

Πάει για το διπλό η Μπρίντιζι

Κλείνουμε τις επιλογές σήμερα με το FIBA Champions League και τον αγώνα Τόφας Μπούρσα – Μπρίντιζι (19:30). Από ήττα στη διοργάνωση έρχεται η Τόφας, τρίτη διαδοχική μάλιστα, καθώς έχασε εκτός έδρας από τη σημερινή της αντίπαλο με 77-75. Έμεινε πολύ πίσω στις δύο πρώτες περιόδους, προσπάθησε στη συνέχεια και μείωσε τη διαφορά, αλλά δεν τα κατάφερε. Φορμαρισμένη είναι εσχάτως η Μπρίντιζι, με 4/4 στα πιο πρόσφατα ματς της. Έρχεται από τη νίκη εναντίον της Τόφας με 77-75 και διέθετε περισσότερο χρόνο για να ανακτήσει δυνάμεις και να ξεκουραστεί, καθώς δεν είχε άλλες υποχρεώσεις στο μεταξύ. Όπως έγινε και στο πρόσφατο μεταξύ τους ματς, έτσι και τώρα περιμένουμε να επικρατήσει η Μπρίντιζι. Έχει δείξει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και μπορεί να φύγει με τη νίκη. Θα ποντάρουμε στο διπλό σε απόδοση 2.37.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed