Ο δολοφόνος γυρίζει πάντα στον τόπο του εγκλήματος, νέα στροφή από τον Σπύρο Ματιάτο, που επέστρεψε στο μαντρί της «Ισχυρής Κεφαλονιάς

Κάτι δεν κολλούσε καλά εδώ και έναν σχεδόν χρόνο στην πολιτική ζωή του τόπου, αφού ήταν δύσκολο για πολλούς να πιστέψουν ότι ο Σπύρος Ματιάτος, το τοτέμ της πολιτικής στο νησί μας, ήταν προσκολλημένος στην παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου.
Τελικά όμως οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται και ο Σπύρος Ματιάτος έκανε νέα αναστροφή στην καριέρα του, αφού από σήμερα και επίσημα ανήκει και πάλι στην Ισχυρή Κεφαλονιά, μια και προχθές υπήρξε άγριος τσακωμός με τον Δήμαρχο Αργοστολίου. Αιτία τα έργα που έχουν βαλτώσει στα Ομαλά, αλλά και κάποια μικρορουσφετάκια που δεν προχώρησαν και η διαμαρτυρία του προς τον Θεόφιλο Μιχαλάτο. Ακολούθησε άγριος καυγάς μεταξύ τους και ειπώθηκαν χοντρά λόγια μεταξύ τους, με αποτέλεσμα η συνεργασία τους να λήξει άδοξα. Ως καλός ποιμένας ο Αλέξανδρος Παρίσης, αφού έμαθε το γεγονός, επικοινώνησε άμεσα με τον κ. Ματιάτο, του έδωσε συγχωροχάρτι, με τον πρώην Αντιδήμαρχο Ομαλών να γυρνάει στην πολιτική αγκαλιά της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» και με δάκρυα στα μάτια να ζητάει συγνώμη από τον γερο-Γνήσιο που παραστράτησε. Από ότι μάθαμε η επιστροφή αυτή χαροποίησε ιδιαίτερα τον Νίκο Παπαδάτο, ενώ ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές οι αντιδράσεις τόσο του Διονύση Λυκούδη όσο και του Νίκου Ανουσάκη. Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την επιστροφή θα έχουμε αργότερα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed