Δύο «άσοι» επιβίωσης, ματσάρα στην Πρέμιερ, Σούπερ Παρολί στο 16,45

Κουπονάρα με επιστροφή πρωταθλημάτων έχουμε σήμερα Σάββατο (03/04) στο στοίχημα! Το Betarades.gr φυσικά, έχει τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος. Η δράση κορυφώνεται και πάλι στις αγαπημένες διοργανώσεις. Στη Ελλάδα και τα πλέι-άουτ, η ΑΕΛ υποδέχεται τον Παναιτωλικό και έχουμε δυνατό σημείο. Επίσης, κρατήσαμε επιλογές από Πρέμιερ Λιγκ και Σέριε Α. Από το μενού δεν λείπει το μπάσκετ, το οποίο… έχει να δώσει και αυτό. Ας μπούμε στο «ψητό»!

ΑΕΛ… χωρίς περιθώρια

Τα προγνωστικα στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από το ελληνικό πρωτάθλημα. Η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Παναιτωλικό, στις 19:30. Δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας για τους γηπεδούχους. Από ένα σπουδαίο αποτέλεσμα προέρχεται η ΑΕΛ. Οι «Βυσσινί» κέρδισαν με 0-2 τον Απόλλωνα Σμύρνης και έκαναν σημαντικό βήμα για την παραμονή. Βρίσκονται ακόμα στην τελευταία θέση της κατάταξης, αλλά έχουν μειώσει τη διαφορά από τους… πάνω. Η ΑΕΛ έδειξε έτοιμη για τα πλέι-άουτ και τώρα πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο και την έδρα της. Με νίκη σήμερα, προσπερνάει τον Παναιτωλικό, και υπό προϋποθέσεις και τον ΟΦΗ. Είναι τεράστιας σημασίας το σημερινό παιχνίδια για τους γηπεδούχους και έχουν καλή ψυχολογία. Από την άλλη, ο Παναιτωλικός δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο στο πάρα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τη Λαμία, στην πρεμιέρα των πλέι-άουτ. Εντελώς ανέτοιμη η ομάδα του Δέλλα, βρέθηκε να χάνει με 0-3 στο πρώτο ημίχρονο! Δεν κατάφερε ποτέ να επιστρέψει και έχει μπλέξει άσχημα. Φοβερά προβλήματα εκτός έδρας ο Παναιτωλικός, δυσκολεύεται πολύ σε άμυνα και επίθεση συνολικά. Με την εικόνα της πρεμιέρας του μίνι πρωταθλήματος, δεν έχει την παραμικρή ελπίδα απόψε. Η ΑΕΛ έδειξε πιο έτοιμη για τα πλέι-άουτ, έχει καλή ψυχολογία και θέλει πάση θυσία να αξιοποιήσει την έδρα της και να πάρει αυτό το πολύ σημαντικό ματς. Ο Παναιτωλικός απογοητεύει. Πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι θα κάνουν το χρέος τους, πάμε με τον «άσο» στο 2.05.

Δυσκολεύει τη Σίτι η Λέστερ

Στην Πρέμιερ Λιγκ, έχουμε ένα πολύ ωραίο ματς ανάμεσα σε Λέστερ και Μάντσεστερ Σίτι. Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί, αλλά δεν προβλέπεται να έχουν εύκολο έργο. Η Λέστερ πήγε στη διακοπή με καλές εμφανίσεις στο ενεργητικό της το προηγούμενο διάστημα. Αποκορύφωμα ήταν η νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο κύπελλο και έδειξε ότι είναι πολύ αξιόπιστη ομάδα. Στην Πρέμιερ, παραμένει σταθερά στην τετράδα και δεν λέει να φύγει από εκεί. Το σύνολο του Ρότζερς διέλυσε με 5-0 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος που έδωσε. Διαθέτει πολύ ποιοτικό ρόστερ η Λέστερ, που είχε κερδίσει με το εντυπωσιακό 2-5 τη Σίτι στον πρώτο γύρο! Η Μάντσεστερ Σίτι από την πλευρά της, είναι άνετη και ωραία στην πρώτη θέση του αγγλικού πρωταθλήματος. Χωρίς να φορτσάρει, προκρίθηκε στο κύπελλο κερδίζοντας την Έβερτον. Προηγουμένως, είχε το εύκολο 2-0 επί της Γκλάντμπαχ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα, είχε κερδίσει 0-3 τη Φούλαμ. Την πλήγωσε η ήττα στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ, αλλά το πρωτάθλημα δεν χάνεται. Έχει στο νου της και το παιχνίδι που έρχεται την Τρίτη με τη Ντόρτμουντ, για το Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα, οι «Πολίτες» είναι το φαβορί αλλά δεν έχουν εύκολο αντίπαλο. Η Λέστερ είναι ποιοτική και σκληρή ομάδα, και έχει ισχυρό κίνητρο σήμερα για την τετράδα. Ακόμα και να χάσουν οι γηπεδούχοι, δεν βλέπουμε να γίνεται άνετα αυτό. Πάμε με τη Λέστερ +1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Λέστερ χάσει με 1 γκολ διαφορά) σε απόδοση 1.91.

«Καίγεται» η Κάλιαρι

Πολύ σημαντικό ματς διεξάγεται σήμερα στη Σέριε Α. Η Κάλιαρι υποδέχεται τη Βερόνα, με τους γηπεδούχους να θέλουν οπωσδήποτε το τρίποντο. Δεν τα κατάφερε η Κάλιαρι πριν τη διακοπή, και έχασε με 2-1 από τη Σπέτσια. Ήταν ένας τελικός αυτός για την Κάλιαρι και την έχει βάλει σε μπελάδες η ήττα. Δεν κερδίζει  εδώ και τρεις αγωνιστικές η ομάδα του Σέμπλιτσι. Τελευταία φορά, είχε κερδίσει στις 7 Μαρτίου, την Μπολόνια με 1-0. Είναι στο -1 από την παραμονή η Κάλιαρι και δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για να μην πάρει τους τρεις βαθμούς σήμερα. Είναι κομβικής σημασίας το ματς, ειδικά μετά την ήττα από τη Σπέτσια. Η Βερόνα τώρα, μετράει τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Στις δύο από αυτές, δεν πέτυχε ούτε γκολ. Ήταν πολύ κακή την περρασμένη αγωνιστική απέναντι στην Αταλάντα, από την οποία έχασε με 0-2. Αποχαιρετάει ουσιαστικά το όνειρο της εξόδου στην Ευρώπη. Βέβαια, έχει το θετικό ότι δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό. Είναι ασφαλής, και δεν είναι εύκολο να βρει κίνητρο για να τα δώσει όλα στους αγώνες της. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» σαφώς περισσότερο για τη νίκη, η οποία είναι… ζωτικής σημασίας για αυτούς. Έχουν ποιοτικούς παίκτες και θα τους εμπιστευτούμε, και λόγω έδρας και κινήτρου. Ποντάρουμε στο 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 1.91.

Ισπανικός «άσος» στο μπάσκετ

Αφήνουμε το ποδόσφαιρο για το μπάσκετ, και το πρωτάθλημα Ισπανίας, Εδώ θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι απόψε, ανάμεσα σε Μπιλμπάο και Μανρέσα. Η Μπιλμπάο δίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία φέτος. Σε αυτήν την προσπάθεια που κάνει, τη βοήθησε πολύ το σπουδαίο «διπλό» επί της Μούρθια, την περασμένη Κυριακή. Μετά από παράταση, η Μπιλμπάο κέρδισε με 90-82 και πήρε βαθιά βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα. Βγάζει χαρακτήρα στα τελευταία παιχνίδια της και έρχεται από τρεις νίκες, στα πέντε πιο πρόσφατα. Δεν θα παραδοθεί εύκολα, θέλει να εκμεταλλευτεί και τον παράγοντα έδρα για την παραμονή. Αντιθέτως, η Μανρέσα βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, κάτι που αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματά της. Στα τελευταία επτά παιχνίδια που έδωσε, γνώρισε πέντε ήττες! Παρόλα αυτά, δεν τα παρατάει για την είσοδο στα πλέι-οφ. Το πάλεψε απέναντι στη Ρεάλ, αλλά στο τέλος έχασε με 76-77. Έχει προβλήματα απουσιών, με τους γκαρντ Ντάνι Πέρεθ και Ζονατάν Ταμπού να μην παίζουν. Αμφίβολος είναι ο γκαρντ Μακάι Μέισον. Η παράδοση στο ζευγάρι, στην έδρα της Μπιλμπάο, ευνοεί τους γηπεδούχους, που μετράνε 13 σερί νίκες! Το κίνητρο είναι πιο ισχυρό για την Μπιλμπάο σήμερα, που δείχνει και σε καλύτερο μομέντουμ. Στηρίζουμε λοιπόν τον «άσο», σε απόδοση 2.20.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed