Ευχαριστίες από το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου

Το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου εκφράζει τις ολόθερμες ευχαριστίες του σε όλους όσοι υποστηρίζουν το έργο του, κατανοούν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και συνδράμουν με κάθε τρόπο στην εύρυθμη λειτουργία του.
Για ακόμη μία φορά νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη για την «πρέσβειρα» του τοπικού μας τουρισμού, ιδιοκτήτρια του boutique ξενοδοχείου Tourist, κ. Κωνσταντίνα Χαρίτου, η οποία φιλοξένησε ΔΩΡΕΑΝ (συνολικά τρεις φορές) όλα τα άτομα της Κινητής Ομάδας Υγείας του ΕΟΔΥ, τα οποία διενέργησαν τους εμβολιασμούς στους ηλικιωμένους και στο προσωπικό του Ιδρύματος μας. Ευχαριστούμε θερμά, επίσης, την εταιρεία LEVANTE FERRIES για την δωρεάν μεταφορά των ατόμων της ομάδας, καθώς και τα ψητοπωλεία ¨ΣΠΥΡΟΣ¨, ¨ΠΑΥΛΟΣ¨ και ¨ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ¨ για την δωρεάν προσφορά γευμάτων. Επίσης, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στους κάτωθι συμπολίτες μας:
κ. ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΓΑΦΑΡ για την μεγάλη δωρεά προς το Ίδρυμα ορθοπεδικών ειδών και ειδών υγιεινής.
κκ ΠΑΝΑΓΗ ΤΖΙΒΡΑ και ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΡΟΥΣΟ για τη συνεχή στήριξη τους στο Ίδρυμα με την πραγματοποίηση τακτικών απολυμάνσεων σε όλους τους χώρους και την δημιουργία αισθήματος ασφάλειας απέναντι στην πανδημία.
κκ ΦΡΑΓΚΙΣΚΑΤΟΥ ΑΝΝΑ & ΚΑΤΕΡΙΝΑ για την προσφορά γεύματος προς τους ηλικιωμένους εις μνήμην του αγαπημένου τους συζύγου και πατέρα Παναγή.
Οικογένεια ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΤΣΑΡΟΥ για την δωρεά 30kg κιμά και 27kg κοτόπουλου εις μνήμην των αγαπημένων τους γονέων Άγγελου και Βασιλικής και αδελφών Σπυρογεράσιμου και Ιωάννη.
κ. ΟΛΓΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ των σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος για την δωρεά ειδών διατροφής.
Οικογένεια ΓΚΟΥΒΑ για την δωρεά ενός περιπατητή, ενός αεροστρώματος και φαρμάκων εις μνήμην της αγαπημένης τους μητέρας Βαρβάρας Μεσσάρη.
Οικογένεια ΜΑΝΙΩΤΗ για την δωρεά ιματισμού εις μνήμην Λάμπρου Μανιώτη.
κ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟ για την δωρεά ενός περιπατητή.
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΕΛΛΟΣ για την δωρεά βιολογικών αβγών.
κ. ΑΝΝΑ ΡΑΝΟΥ για τη δωρεά ιατροφαρμακευτικού υλικού.
κ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟ (Σάμη) για την δωρεά φαρμάκων.
κ. ΝΙΤΣΑ ΧΡΥΣΑΦΗ (Ιθάκη) για τη δωρεά ιματισμού.
κ. ΑΝΝΑ ΜΠΑΝΙΟΥ για την δωρεά ενός χαλιού.
ΑΝΩΝΥΜΟΣ για την δωρεά εσπεριδοειδών.

Για το Δημοτικό Γηροκομείο
Η Πρόεδρος, ΑΝΝΑ ΖΑΠΑΝΤΗ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed