Άσχημη η κατάσταση για τον Νικόλα Βαλλιανάτο, που είναι στο νοσοκομείο με covid 19, τα δύσκολα πέρασαν, αλλά ο ιός επιμένει να τον βασανίζει

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου, Νικόλα Βαλλιανάτο, ο οποίος εδώ και μερικές ημέρες νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αργοστολίου χτυπημένος από τον covid-19.
Η περιπέτειά του ξεκίνησε μερικά εικοσιτετράωρα μετά τον χαμό του γαμπρού του, όπου στην κηδεία ήρθε σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο. Εκεί κόλλησε το μικρόβιο και δύο ημέρες αργότερα μπήκε σε άσχημη κατάσταση στο Νοσοκομείο. Υψηλός πυρετός και δυνατοί πόνοι σε όλο του το κορμί ήταν τα συμπτώματα. Ο πρόεδρος όμως είναι παλικάρι και άντεξε την επίθεση του ιού. Η κατάστασή σου σήμερα είναι πολύ καλύτερη, χωρίς ωστόσο να έχει υποχωρήσει εντελώς ο πυρετός. Καταφέραμε να συνομιλήσουμε μαζί του, ο οποίος σαφώς καταβεβλημένος μας είπε ότι γλίτωσε τα χειρότερα ευχαριστώντας όλους εκείνους (ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό) που από την πρώτη στιγμή έπεσαν πάνω του για να τον σώσουν. Να ευχηθούμε τα καλύτερα στον Νικόλα και σύντομα να γυρίσει απόλυτα υγιής στο σπίτι του και τα καθήκοντά του.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed