Οι αντιδράσεις για το «I love Kefalonia» είναι ιδίως από τους μετέχοντες στο Δημοτικό Συμβούλιο «για την τιμή των όπλων»

Νέος γύρος συζητήσεων για το «Ι love Kefalonia». «Είναι κιτς» οι μεν. «Βοηθά την προβολή του Νησιού» οι δε. Εμένα προσωπικά δεν είναι του γούστου μου, αλλά αυτό δεν έχει σημασία.
Οι αντιδράσεις είναι φοβάμαι υπερβολικές και χωρίς ιδιαίτερη χρησιμότητα. Όχι το ξενόγλωσσο «Αγαπώ την Κεφαλονιά» δεν τραυματίζει την «καλογουστιά» μας. Ζούμε έτσι και αλλιώς στην Κεφαλονιά του κιτς. Δεν αντιδρά κανείς από αυτούς που πρώτοι θα έπρεπε να αντιδράσουν για τα καταλυμένα πεζοδρόμια, κανείς για τα παρκαρίσματα σε 4 σειρές στην παραλία, κανείς για τις ξενόγλωσσες πινακίδες μέχρι και στα Κινέζικα, κανείς για τα αυτοκίνητα πάνω σε πλατείες και πεζοδρόμια, κανείς για τις διαφημιστικές πινακίδες ακόμα και στις στέγες, κανείς για τις καταλήψεις δημοτικής περιουσίας, κανείς για τις κλειστές ράμπες ΑΜΕΑ. Δεν αντιδρά κανείς σε τίποτα. Οι αντιδράσεις για το «I love Kefalonia» είναι ιδίως από τους μετέχοντες στο Δημοτικό Συμβούλιο «για την τιμή των όπλων». Πρόκειται για μάχες οπισθοφυλακών. Εσείς διοικείτε την πόλη. Το Δημοτικό Συμβούλιο στο σύνολο του. Εσείς φέρετε την ευθύνη για την εμπεδωμένη κακογουστιά.

ΠΗΓΗ: kefalonitis-onos.blogspot.com

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed