Σκοράρουν για το 1.70 στη Ρώμη, Over στην Ισπανία

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (15/04) περιέχει τις ρεβάνς για την προημιτελική φάση στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Ρόμα αντιμετωπίζει τον Άγιαξ, ενώ η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ας δούμε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά για το στοίχημα.

ΡΟΜΑ – ΑΓΙΑΞ (22:00)

Την περασμένη εβδομάδα, η Ρόμα νίκησε 2-1 στο Άμστερνταμ τον Άγιαξ και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Πίσω στο σκορ από το 39ο λεπτό, στη συνέχεια γλίτωσε το δεύτερο με το χαμένο πέναλτι (53′) των Ολλανδών. Άλλαξε το μομέντουμ και πήρε τα πάνω της, ισοφάρισε με τον Πελεγκρίνι στο 57′ και ανέτρεψε την κατάσταση στο 87′. Στη Σέριε Α Ιταλίας επικράτησε εντός έδρας με σκορ 1-0 απέναντι στην Μπολόνια, με γκολ του Μπόρχα Μαγιοράλ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Επέστρεψε στα τρίποντα μετά από τρεις αγωνιστικές, παραμένει στο -7 από την τετράδα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί (18/04) η αναμέτρηση στην έδρα της Τορίνο.

Ο Άγιαξ συνέχισε την ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα Ολλανδίας, με το εκτός έδρας 1-0 απέναντι στη Βάαλβαϊκ. Πέτυχε το μοναδικό γκολ με τον Αλέ στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης, κράτησε μέχρι τέλους το αποτέλεσμα και πέτυχε πέμπτο διαδοχικό τρίποντο. Αήττητος για 17 σερί αγωνιστικές, παραμένει σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +11 από την Αϊντχόφεν με ένα παιχνίδι λιγότερο. Την περασμένη Πέμπτη (08/04) απώλεσε ευκαιρία να πάρει το πάνω χέρι για πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Το χαμένο πέναλτι του Τάντιτς στο 53ο λεπτό αποδείχθηκε καταλυτικό για την εξέλιξη της αναμέτρησης. Χωρίς ισοπαλία για 17 (9 νίκες, 8 ήττες) σερί υποχρεώσεις στη διοργάνωση, τελευταία στις 16/02/17.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ο Άγιαξ είναι αναγκασμένος να ρισκάρει, καθώς χρειάζεται δύο γκολ για να έχει ελπίδες. Η Ρόμα λογικά θα βρει αρκετούς χώρους, σε ζευγάρι που δύσκολα θα μείνει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Επιλογή το combo Goal/Goal+Over 2.5 Goal με 1.70 απόδοση στο Stoiximan.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (22:00)

Η Βιγιαρεάλ νίκησε 1-0 στην Κροατία την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με πέναλτι του Ζεράρ Μορένο στο 44ο λεπτό. Απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-1 από την Οσασούνα, δόθηκε τέλος στο νικηφόρο σερί των τριών αγωνιστικών στην ισπανική Λα Λίγκα. Βρίσκεται στην 7η θέση με 46 βαθμούς, ακολουθεί (18/04) η εκτός έδρα αναμέτρηση με τη Λεβάντε. Αήττητη για 11 διαδοχικές υποχρεώσεις στη Ευρώπη, με απολογισμό: 10 νίκες και μία ισοπαλία. Σε αυτό το διάστημα σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ σε κάθε παιχνίδι, τελευταία φορά που απέτυχε στις 18/04/19.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ επικράτησε εκτός έδρας 2-0 της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Προηγήθηκε στο 30ο λεπτό, σημείωσε δεύτερο γκολ στο 70′ και «κλείδωσε» το αποτέλεσμα. Βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος Κροατίας με 64 βαθκούς, στο +2 από την Όσιγιεκ με ένα παιχνίδι περισσότερο. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε εννέα αγωνιστικές, με οκτώ νίκες και μία ισοπαλία συνολικό απολογισμό. Στις 18/04 υποδέχεται την Ίστρα. Την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε (1-0) εντός έδρας από τη Βιγιαρεάλ, πλέον έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο στη ρεβάνς του «Θεράμικα». Με No Goal ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις στο Γιουρόπα Λιγκ. Αγνοεί την ισοπαλία για εννέα (επτά νίκες, δύο ισοπαλίες) σερί παιχνίδια στη διοργάνωση, πιο πρόσφατη στις 29/10/20 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Βιγιαρεάλ έχει το πάνω χέρι, τη στιγμή που η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει αποδείξει πως δεν τα παρατάει. Περιμένουμε από τους Κροάτες να ρισκάρουν αρκετά, υπάρχει νόημα στην επιλογή του Over 2.5 Goal με 2.05 απόδοση στο Stoiximan. 

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed