Ποντάρισμα στη Λειψία με 1.85 και στα γκολ της Λιλ

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (16/04) περιέχει την έναρξη των αγωνιστικών στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Μπούντεσλιγκα Γερμανίας, η Λειψία υποδέχεται την ντεφορμέ Χόφενχαϊμ. Στη Λιγκ 1 Γαλλίας, η πρωτοπόρος Λιλ φιλοξενεί τη Μονπελιέ. Δύο επιλογές με 1.85 και 1.78 αντίστοιχα στο Stoiximan.

ΛΕΙΨΙΑ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ (21:30)

Η Λειψία διέλυσε εκτός έδρας με σκορ 4-1 τη Βέρντερ Βρέμης. Πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση, εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες και σκόραρε τρεις φορές στο πρώτο ημίχρονο. Άμεση αντίδραση μετά την ήττα στο ντέρμπι κορυφής από την Μπάγερν Μονάχου. Σε συνδυασμό με την γκέλα των Βαυαρών, μείωσε τη διαφορά στους πέντε βαθμούς από την πρώτη θέση. Θεωρητικά διατηρείται στη μάχη του τίτλου, αλλά χρειάζεται να ελπίζει σε περισσότερες απώλειες των πρωταθλητών Γερμανίας. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στην Μπούντεσλιγκα. Σταθερά εκτός πλάνων ο τραυματίας Σζομποσλάι (μεσοπιθετικός).

Η Χόφενχαϊμ κόλλησε στο εντός έδρας 0-0 με αντίπαλο τη Λεβερκούζεν. Τουλάχιστον διέκοψε το αρνητικό σερί των τριών ηττών, παρέμεινε χωρίς τρίποντο για τέταρτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα Γερμανίας. Κράτησε το μηδέν μετά από πέντε διαδοχικές υποχρεώσεις στην κατηγορία. Βρίσκεται στη 12η θέση με 31 βαθμούς, έχει διαφορά +5 από την επικίνδυνη ζώνη και ακόμα χρειάζεται θετικά αποτελέσματα για να παραμείνει στην Μπούντεσλιγκα. Μετράει μόλις μία εκτός έδρας νίκη στις επτά τελευταίες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Δεν υπολογίζονται οι Μπίτσακτσιτς (αμυντικός) και Γκέιγκερ (χαφ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Λειψία παλεύει για να παραμείνει στη μάχη του τίτλου και δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Έχει ξεκάθαρο προβάδισμα απέναντι στην ντεφορμέ Χόφενχαϊμ, που δεν πείθει καθόλου αγωνιστικά. Ποντάρισμα στο combo 1+Over 2.5 Goal με 1.85 απόδοση στο Stoiximan.

Δείτε εδώ όλα τα προγνωστικά Γερμανίας.

ΛΙΛ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ (22:00)

Η Λιλ επικράτησε 2-0 στην έδρα της Μετς, σε αναμέτρηση που σκόραρε δύο (60′, 89′) φορές στο δεύτερο ημίχρονο. Σημείωσε δεύτερο σερί τρίποντο στη Λιγκ 1 Γαλλίας, έχοντας κρατήσει το μηδέν σε ισάριθμες περιπτώσεις. Παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, έχει διαφορά +3 από την Παρί Σεν Ζερμέν στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ στα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Με No Goal ολοκληρώθηκαν οι 9/12 πρόσφατες υποχρεώσεις στην κατηγορία. Ακολουθεί (25/04) η εκτός έδρας δοκιμασία με αντίπαλο τη Λυών.

Η Μονπελιέ προέρχεται από χορταστική εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 3-3 απέναντι στη Μαρσέιγ. Αναμέτρηση με ρυθμό και εκατέρωθεν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, με αρκετές εναλλαγές στα συναισθήματα και το σκορ. Προηγήθηκε με γκολ από τα αποδυτήρια, δέχθηκε την ανατροπή πριν βγει το ημίχρονο και ισοφάρισε στο 47ο λεπτό. Στη συνέχεια δέχθηκε τρίτο και συγκεκριμένα στο 71′, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε 10 αγωνιστικές, με απολογισμό: τέσσερις νίκες και έξι ισοπαλίες. Σε αυτό το διάστημα το Goal/Goal εμφανίστηκε σε εννέα περιπτώσεις.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Λιλ κάνει υπερπροσπάθεια για να κατακτήσει τον τίτλο κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Η πίεση είναι μεγάλη για το σύνολο του Κριστόφ Γκαλτιέ, που προς το παρών δείχνει να αντέχει. Η Μονπελιέ σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολος αντίπαλος, ωστόσο τα αμυντικά προβλήματα λογικά θα παίξουν καταλυτικό παράγοντα. Πιθανός ο άσος που παίζει σχετικά χαμηλά (1.65), διαισθητικά τον αποφεύγω με το Over 1.5 Goal της Λιλ σε απόδοση 1.78 στο Stoiximan.

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed