Ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας Αργοστολίου για τον οδηγό που χτύπησε με το αυτοκίνητο πέντε παιδιά και τα παράτησε στην άσφαλτο

Παρά λίγο τραγωδία σήμερα το απόγευμα στην οδό Βεργωτή, στο ύψος του Επιμελητηρίου, όταν αυτοκίνητο χτύπησε πέντε παιδιά και τα εγκατέλειψε. Τα παιδιά οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο, ευτυχώς, δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία τους.
Το περιστατικό έγινε ώρα που δεν υπήρχε κίνηση και έτσι δεν ήταν δυνατόν να εντοπιστεί ο ή η οδηγός του αυτοκινήτου. Τα παιδιά βρέθηκαν μερικά λεπτά αργότερα από περαστικούς και οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο με αρκετά κατάγματα και πολλές εκδορές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η υγεία τους δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο, ωστόσο κάποια από αυτά θα χρειαστεί να παραμείνουν για νοσηλεία και για περαιτέρω εξετάσεις. Η Αστυνομία Αργοστολίου προσπαθεί να εντοπίσει τον ή την οδηγό του αυτοκινήτου που άφησε στην άσφαλτο πέντε αβοήθητα παιδιά. Αν κάποιος είδε κάτι καλό είναι να επικοινωνήσει με το Αστυνομικό Τμήμα Αργοστολίου. Ότι και αν έχει γίνει πρέπει να είσαι… τέρας για να αφήσεις πέντε παιδιά στον δρόμο και να σηκωθείς να φύγεις.
Σημείωση: Η φωτογραφία δεν έχει σχέση με το συμβάν

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed