Δύο ιταλικά combo με 1.72 και 1.85 που πληρώνουν

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (22/04) περιλαμβάνει δύο επιλογές από τη Σέριε Α Ιταλίας. Στις 19:30, η Ρόμα υποδέχεται στο «Ολίμπικο» τη φορμαρισμένη Αταλάντα. Αργότερα διεξάγεται η μονομαχία Νάπολι-Λάτσιο, με τις δύο ομάδες να δίνουν μάχη για να προλάβουν την τετράδα.

ΡΟΜΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ (19:30)

Η Ρόμα ηττήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-1 από την Τορίνο. Προηγήθηκε με τον Μπόρχα Μαγιοράλ μόλις στο 3ο λεπτό, στη συνέχεια εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και δέχθηκε τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Ολοένα και λιγοστεύουν οι ελπίδες για την είσοδο στην τετράδα, πλέον απέχει στο -10 από τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μόλις μία νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας, με απολογισμό: μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Σε αυτό το διάστημα δέχθηκε τουλάχιστον από δύο τέρματα σε κάθε αναμέτρηση. Τιμωρημένος Ο Ντιαβαρά (μέσος). Τραυματίες οι Σμόλινγκ, Κουμπούλα (στόπερ), Σπινατσόλα (μπακ/χαφ), Πέδρο, Τζανιόλο (εξτρέμ) και Ελ Σααράουι (επιθετικός).

Συνέχισε την ανοδική πορεία και επικράτησε εντός έδρας 1-0 της Γιουβέντους. Πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τον Μαλινόφσκι στο 87ο λεπτό, διεύρυνε το νικηφόρο σερί σε πέντε αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα Ιταλίας. Μετράει εννέα επιτυχίες στις 10 πρόσφατες υποχρεώσεις στη Σέριε Α. Σταθερά εντός τετράδας και απέχει στο -2 από τη δεύτερη της βαθμολογίας Μίλαν, με ένα παιχνίδι λιγότερο. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο φετινό πρωτάθλημα, με 72 τέρματα μετά από 31 αγωνιστικές. Δεν υπολογίζεται για ακόμα μία φορά ο τραυματίας Χάτεμπουρ (χρήσιμος χαφ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Με την πλάτη στον τοίχο η Ρόμα, καλείται να αντιδράσει και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Σε θετικότατο μομέντουμ η Αταλάντα, προέρχεται από σερί νικών και παίζει με την ψυχολογία στα ύψη. Αναμένεται ανοιχτό ζευγάρι με ρυθμό και εκατέρωθεν ευκαιρίες, επιλογή το combo Goal/Goal+Over 2.5 Goal με 1.72 απόδοση στο Stoiximan.

Διαβάστε προγνωστικά Ευρωλίγκας εδώ!

ΝΑΠΟΛΙ – ΛΑΤΣΙΟ (21:45)

Η Νάπολι απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 από την πρωτοπόρο Ίντερ. Προηγήθηκε με αυτογκόλ του τερματοφύλακα Χαντάνοβιτς στο 36ο λεπτό, ισοφαρίστηκε στο 55′ και διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Ικανοποιητικός ο βαθμός για το σύνολο του Τζενάρο Γκατούζο, συνεχίζει να δίνει μάχη για την είσοδο στην τετράδα. Απέχει στο -4 από την Αταλάντα με τον ίδιο αριθμό αγωνιστικών και στο -5 από τη Γιουβέντους, αλλά με παιχνίδι λιγότερο. Σκοράρει για 19 σερί αναμετρήσεις στη Σέριε Α Ιταλίας. Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Ντέμε (χαφ). Εκτός πλάνων οι τραυματίες Οσπίνα (τερματοφύλακας) και Γκουλάμ (μπακ).

Η Λάτσιο επικράτησε εντός έδρας με σκορ 5-3 απέναντι στην Μπενεβέντο. Αναμέτρηση με γρήγορο ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες, προηγήθηκε με σκορ 4-1 στο 48ο λεπτό και στη συνέχεια χαλάρωσε. Δέχθηκε δύο γκολ μέχρι το 85′ και το «κλείδωσε» στις καθυστερήσεις με τον αρχισκόρερ Ιμόμπιλε. Συνεχίζει να δίνει μεγάλη μάχη για τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, απέχει στο -6 από την τετράδα με ένα παιχνίδι λιγότερο. Προέρχεται από πέντε διαδοχικά τρίποντα στη Σέριε Α Ιταλίας. Τα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ολοκληρώθηκαν με Over 2.5 Goal. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Εσκαλάντε (μέσος). Σταθερά εκτός πλάνων ο Λουίζ Φελίπε (στόπερ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αναμέτρηση ορισμός του εξάποντου στη μάχη της τετράδας, αμφότερες θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο. Παιχνίδι που λογικά θα κριθεί από τις επιθέσεις, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία. Ποντάρισμα στο συνδυαστικό Goal/Goal+Over 2.5 Goal με 1.85 απόδοση στη Betshop.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed