Θόδωρος Γαλιατσάτος: «Το οικοδόμημα του ΦΟΔΣΑ Ιονίων Νήσων κλυδωνίζεται, περισσή αλαζονεία και η περιφρόνηση από την Περιφερειακή Αρχή»

Το οικοδόμημα του ΦΟΔΣΑ Ιονίων Νήσων με το οποίο η κυβέρνηση και η ΠΙΝ επιχειρούν την βίαιη μεταβίβαση της διαχείρισης στερεών αποβλήτων στα μεγάλα ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα ΚΛΥΔΩΝΙΖΕΤΑΙ!
Ήδη δύο αποφάσεις της αρμόδιας επιτροπής επιβεβαιώνουν τους προσφεύγοντες δημοτικούς συμβούλους από Κέρκυρα και Κεφαλονιά και υπογραμμίζουν την παράτυπη και παράνομη λειτουργία του. Η αδίστακτη καταπάτηση νόμων και διατάξεων για την προώθηση του στόχου, η περισσή αλαζονεία και η περιφρόνηση της άλλης άποψης στο περιφερειακό και στα δημοτικά συμβούλια , οι “πειραγμένοι” διαγωνισμοί για τα εργοστάσια οδήγησαν πολύ γρήγορα το “εργαλείο” Μητσοτάκη/Χατζηδάκη/Γραφάκου/Κράτσα στην πλήρη απαξία. Όσο πιο σύντομα ο διαβαθμιδικός ΦΟΔΣΑ παραχωρήσει την θέση του σέ ένα αποκλειστικά περιφερειακό διαδημοτικό φορέα , τόσο πιο πιθανό είναι να αντιμετωπιστεί με επιτυχία η διαχείριση των απορριμμάτων.

Θεόδωρος Γαλιατσάτος
επικεφαλής ΑΝΑΣΑ
π. Περιφερειάρχης ΠΙΝ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed