Φουλ με Σεβίλλη στο 1.70 και Αταλάντα με combo

Το πρόγραμμα της Κυριακής (25/04) περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις από τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Στη ισπανική Λα Λίγκα, η ανεβασμένη Σεβίλλη υποδέχεται την Γρανάδα. Αργότερα στη Σέριε Α Ιταλίας, η Αταλάντα φιλοξενεί την Μπολόνια με στόχο να κάνει ακόμα ένα βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ας δουμε αναλυτικα τα σημερινά προγνωστικά:

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΓΡΑΝΑΔΑ (19:30)

Η Σεβίλλη επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 της Λεβάντε, συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία. Πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 53ο λεπτό, κράτησε μέχρι τέλος το προβάδισμα και διεύρυνε το νικηφόρο σερί σε τέσσερις αγωνιστικές. Αήττητη στις επτά πρόσφατες υποχρεώσεις στην ισπανική Λα Λίγκα, σε αυτό το διάστημα έχει υποστεί μία βαθμολογική απώλεια. Σταθερά στην τέταρτη θέση, πρακτικά έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ στις οκτώ τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, στις 27/02/21 έμεινε στο μηδέν. Δεν αναφέρονται σημαντικά προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.

Η Γρανάδα πραγματοποίησε θετική εμφάνιση και διέλυσε εντός έδρας 4-1 την Έιμπαρ. Πέτυχε δύο γκολ στο 37ο λεπτό, δέχθηκε προσωρινά τη μείωση (64′) και στη συνέχεια σκόραρε σε ακόμα δύο περιπτώσεις. Δεύτερο σερί τρίποντο στην ισπανική Λα Λίγκα, αγνοεί την ισοπαλία στις 10 (τέσσερις νίκες, έξι ήττες) τελευταίες αγωνιστικές, πιο πρόσφατη στις 06/02/21. Σταθερά στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, συγκριμένα καταλαμβάνει την 8η θέση με 42 βαθμούς σε 31 φετινές υποχρεώσεις. Δεν υπολογίζονται σε ακόμα μία αναμέτρηση οι τραυματίες Ντομίνγκος Ντουάρτε (στόπερ) και Λουίς Μίγια (μέσος).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε εξαιρετική κατάσταση η Σεβίλλη, προσπαθεί να εξαντλήσει τα ελάχιστα περιθώρια για να προλάβει τη μάχη του τίτλου. Δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο η Γρανάδα, επιλογή ο άσος με ασιατικό χάντικαπ -1 γκολ σε απόδοση 1.70 στη Betshop.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ (21:45)

Η Αταλάντα έφερε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 στο «Ολίμπικο» απέναντι στη Ρόμα. Προηγήθηκε με τον Μαλινόφσκι στο 26ο λεπτό, στη συνέχεια ο Μουριέλ αστόχησε από πλεονεκτική θέση για να «καθαρίσει» το τρίποντο. Έμεινε με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Γκόσενς (69′), δέχθηκε πίεση και ισοφαρίστηκε στο 75′, ενώ στο προς το τέλος γλίτωσε τα χειρότερα. Βρίσκεται στην τρίτη θέση με 65 βαθμούς στο -1 από τη Μίλαν. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση στη φετινή Σέριε Α Ιταλίας, με 73 τέρματα έπειτα από 32 αγωνιστικές. Αήττητη για έξι αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, με πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Γκόσενς (βασικός μπακ/χαφ). Διαθέσιμος ο Χάτεμπουρ (μέσος), που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού.

Η Μπολόνια έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με αντίπαλο την Τορίνο. Προηγήθηκε με τον Μπάροου στο 25ο λεπτό, ισοφαρίστηκε στο 58′ και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές. Μετράει μία νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, με απολογισμό: μία ισοπαλία και δύο ήττες. Σταθερά στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, βρίσκεται στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη και δύσκολα θα μπλέξει σε περιπέτειες. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για οκτώ διαδοχικές αναμετρήσεις, τελευταία φορά στις 27/02/21. Εκτός αποστολής οι Τομιγιάσου, Ντάικς (μπακ) και Ντομίνγκες (μέσος).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Αταλάντα έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για το τρίποντο, με στόχο να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δύσκολα θα κάνει τη ζημιά η ασταθής Μπολόνια, που δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Ποντάρισμα στο combo 1+Over 2.5 Goal με 1.65 απόδοση στο Stoiximan.

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed