ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς-Ιθάκης: Η Ν.Δ. στην Κεφαλονιά είναι ζωντανή, ο διάλογος και ο αντίλογος είναι η έκφραση της Δημοκρατίας μας

Με χαρά υποδεχτήκαμε χθες 24.04.2021, στα γραφεία μας, τηρώντας όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας, την Υφυπουργό Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη, συζητώντας σε πολύ καλό κλίμα για πολλά θέματα και δίνοντας έμφαση στα ζητήματα της Υγείας και των Υποδομών, κυρίως στη Βόρεια Κεφαλονιά.
Θεωρούμε άλλωστε πως ο Τουρισμός στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στο αίσθημα ασφάλειας που προκύπτει από την άρτια λειτουργία των δομών υγείας, αλλά και στην ομαλή πρόσβαση που δύνανται να προσφέρουν τα έργα υποδομής, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που αφορούν στο οδικό δίκτυο. Στη συζήτηση συμμετείχε και ο Βουλευτής του νομού μας κ. Παναγής Καππάτος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να μας ενημερώσει για όλα τα θέματα που αφορούν στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, αλλά και την πρόσφατη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στην Κεφαλονιά είναι ζωντανή και τα μέλη της αποτελούν ένα υγιές και δραστήριο κομμάτι της κοινωνίας μας, που βιώνουν τα προβλήματα και την κόπωση που προέκυψαν αντίστοιχα από τον «Ιανό» και τα μέτρα λόγω του Covid 19. Ο διάλογος και ο αντίλογος είναι η έκφραση της Δημοκρατίας μας και σε αυτό το πλαίσιο κινείται πάντα η Δ.Ε.Ε.Π. Κεφαλληνίας & Ιθάκης. Συνεχίζουμε λοιπόν, σε συνεργασία με τον Βουλευτή μας, με στόχο να δώσουμε λύσεις σε προβλήματα που ταλανίζουν τα νησιά μας δεκαετίες ολόκληρες, γινόμαστε χρήσιμοι και εργαζόμαστε για το μέλλον αυτού του τόπου.

Δ.Ε.Ε.Π. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed