Έτοιμη να το… κλέψει η Ούνιξ Καζάν

Η Μπέτις ήθελε περισσότερο τη νίκη στον αγώνα με την Ομπραντόιρο και την πήρε έστω και οριακά, επιβεβαιώνοντας το combo bet που επέλεξα την Κυριακή. Σήμερα, διεξάγεται ο τρίτος προημιτελικός της EuroLeague ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Αναντολού Εφές, αλλά και ο πρώτος τελικός του EuroCup, ανάμεσα σε Μονακό και Ούνικς Καζάν.

Μάθε πως θα κάνεις εγγραφη σε καζινο

Γράφει για το Foxbet ο Στέφανος Μαροχαλάκης

Από τον αγώνα της Μαδρίτης δεν θα επιλέξω κάτι. Από την μία δεν θα μου κάνει εντύπωση αν η Ρεάλ βγάλει αντίδραση, παρά το γεγονός ότι είναι φανερό, πλέον, ότι είναι δυο επίπεδα κάτω από την Εφές και από την άλλη περιμένω την ολοκλήρωση ενός μακροχρόνιου, στο οποίο χρειάζομαι μία νίκη της Εφές στα δύο επόμενα παιχνίδια, για να βάλω στο… σακούλι το 2.08.

Έτσι, θα ασχοληθώ με τον πρώτο τελικό του EuroCup. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ο πρώτος αγώνας θα διεξαγόταν στη Ρωσία, αλλά για λόγους διευκόλυνσης με τις αποστάσεις, οι δύο ομάδες συμφώνησαν να γίνει το πρώτο ματς στην έδρα της Μονακό και τα δύο επόμενα -εφόσον χρειαστεί το τρίτο- στο Καζάν. Θεωρώ ότι η Ούνιξ Καζάν είναι ανώτερη ομάδα και ότι η Μονακό έχει ήδη τρυπήσει το… ταβάνι της με την πρόκριση στον τελικό και τη συμμετοχή της στην επόμενη EuroLeague.

Δεν θα πάω, όμως, με το διπλό, αλλά με μία ειδική επιλογή που αφορά τα κλεψίματα των Ρώσων. Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη συνηθίζουν να ασκούν μεγάλη πίεση στους αντιπάλους, με τον Έλληνα προπονητή να εκμεταλλεύεται την πληθώρα λύσεων που έχει, ειδικά στην περιφερειακή γραμμή. Στα επτά τελευταία παιχνίδια της στο EuroCup είχε τουλάχιστον 7 κλεψίματα και θεωρώ ότι και σήμερα θα καταφέρει να ξεπεράσει το line των 6.5 κλεψιμάτων και να μας δώσει το 1.87.

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά για την Eurocup στο Foxbet

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed