Παίρνει προβάδισμα η Μάντσεστερ Σίτι, διπλό με αξία της Τραμπζονσπόρ

Ο δεύτερος ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, Παρί – Μάντσεστερ Σίτι, κλέβει τη σημερινή παράσταση. Επίσης, θα βγει ο πρώτος φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ γίνεται η εκκίνηση των πλέι οφ της Super League 2. Στην Ευρωλίγκα έχουμε την τρίτη πράξη σε τρία ζευγάρια, ενώ εμβόλιμη αγωνιστική υπάρχει στην Basket League.

Δες ποια είναι τα μελετημενα προγνωστικα

  1. Γκοζτέπε – Τραμπζονσπόρ (16:00)

Περνάμε στην Τουρκία. Στη μέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Γκοζτέπε, δεν διεκδικεί κάτι στο υπόλοιπο της σεζόν. Μοναδικό κίνητρο η αντάμωση του τεχνικού της, Ουνάλ Καραμάν, με την πρώην ομάδα του. Αντιμετωπίζει σημαντικές απουσίες στην άμυνα, ενώ ο Καραμάν ανήγγειλε πως θα παίξουν παίχτες με λίγο χρόνο συμμετοχής. Σταθερά στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο η Τραμπζονσπόρ, «τρέχει» αήττητο 8 παιχνιδιών, όμως με 6 ισοπαλίες σε αυτό το σερί. Επιστρέφει από τιμωρία ο κομβικός μεσοεπιθετικός Μπακασέτας.

Προγνωστικό: Η Τραμπζονσπόρ αποφεύγει την ήττα εδώ και αρκετές εξόδους (σερί 8-7-0) και σήμερα κόντρα σε μια ομάδα με απουσίες στην άμυνα, αλλά και γενικά αλλαγμένη ενδεκάδα, μπορεί να πανηγυρίσει το τρίποντο. Στο 2.25 το διπλό.

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά για το Κουπόνι Στοιχήματος στο Foxbet

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed