Άγγελος Κωνσταντάκης: «Σήμερα υπερασπιστήκαμε το μέλλον μας και αυτό των παιδιών μας, που είναι η τουριστική ανάπτυξη και όχι το Εμπορικό Λιμάνι»

Αγαπητοί φίλοι νιώθω την ανάγκη να σας ενημερώσω ότι σήμερα μαζί με αρκετούς πολιτικούς φίλους υπερασπιστήκαμε το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, σεβόμενοι τη δύναμη που μας δώσατε με την ψήφο σας.
Πιστεύω ότι ο κόλπος Αργοστολίου στο σύνολο του (Αργοστόλι, Δράπανο και οπουδήποτε αλλού εντός κόλπου) δεν προσφέρεται για μεταφορά εμπορευμάτων παρά μόνο για τουριστική ανάπτυξη (κρουαζιερόπλοια, σκάφη αναψυχής, γιοτ κτλ) για τους επαγγελματίες και τους ερασιτέχνες ψαράδες. Ταυτόχρονα πιστεύω ότι η θέση μας διασφαλίζει ότι ο γύρος του Κουτάβου δεν θα μετατραπεί σε «καρμανιόλα» και σε περιοχή κυκλοφοριακού κομφούζιου, όπως θα συμβεί αν μεταφερθεί η εμπορική χρήση του λιμανιού απέναντι από το Αργοστόλι κατά την εισήγηση της Δημοτικής Αρχής Μιχαλάτου. Ευτυχώς η Κεφαλονιά μας είναι μεγάλο νησί όποτε η άποψη ότι μόνο ο κόλπος του Αργοστολίου στο σύνολο του μπορεί να έχει εμπορικό λιμάνι είναι εκτός πραγματικότητας και απλά διαιωνίζει μια κατάσταση προηγούμενων δεκαετιών που δεν αρμόζει στο παρόν και στο μέλλον.

Άγγελος Κωνσταντάκης
Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed