Με το 1.87 της Λειψίας και τον διπλασιασμό της Λέστερ

Δύο επιλογές από την αγωνιστική δράση στην Ευρώπη, περιλαμβάνει το πρόγραμμα στοιχήματος για σήμερα Παρασκευή (30/04). Για την ημιτελική φάση στο Κύπελλο Γερμανίας, η Βέρντερ Βρέμης αντιμετωπίζει τη Λειψία. Αργότερα στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, η Σαουθάμπτον υποδέχεται τη Λέστερ.

ΒΕΡΝΤΕΡ – ΛΕΙΨΙΑ (21:30)

Η Βέρντερ πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση, ηττήθηκε με σκορ 3-1 στην έδρα της Ουνιόν Βερολίνου. Δέχθηκε τρία τέρματα στο διάστημα 60′-67′, απλά μείωσε στο 82ο λεπτό και συνέχισε το αρνητικό σερί. Προέρχεται από επτά διαδοχικές ήττες στην Μπούντεσλιγκα Γερμανίας, τελευταία νίκη στις 10/03/21. Βρίσκεται στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού, αναμένεται μάχη μέχρι τέλους για την παραμονή στην κατηγορία. Για να βρεθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου ξεπέρασε το εμπόδιο της Ρέγκενσμπουργκ, επικρατώντας εκτός έδρας 1-0 στις 07/04. Χωρίς ισοπαλία στη διοργάνωση στις 10 πρόσφατες υποχρεώσεις, με απολογισμό: οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες.

Η Λειψία επέστρεψε στις νίκες έπειτα από δύο αγωνιστικές, με το εντός έδρας 2-0 απέναντι στη Στουτγκάρδη. Με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 14ο λεπτό, σκόραρε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και «κλείδωσε» το τρίποντο στο με πέναλτι στο 67′. Σταθερά στη δεύτερη θέση της Μπούντεσλιγκα, απομένουν τα διαδικαστικά για να εξασφαλίσει την έξοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ανακοινώθηκε η συμφωνία του τεχνικού Γιούλιαν Νάγκελσμαν με την Μπάγερν Μονάχου, η Λειψία θα βάλει στα ταμεία το πόσο των 25 εκατ. ευρώ. Στα προημιτελικά του γερμανικού Κυπέλλου απέκλεισε Βόλφσμπουργκ, επικρατώντας 2-0 εντός έδρας στις 03/03. Προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες στον θεσμό, όλες συνδυάστηκαν με No Goal.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε τραγική κατάσταση η Βέρντερ, η Λειψία δίκαια προσφέρεται σε τιμές ξεκάθαρου φαβορί. Υπάρχει τεράστια διαφορά ποιότητας και σταθερότητας μεταξύ των δύο ομάδων, ποντάρισμα στο combo 2+Over 2.5 Goal με 1.87 απόδοση στο Stoiximan.

Δείτε εδώ όλες τις νέες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΛΕΣΤΕΡ (22:00)

Η Σαουθάμπτον ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-1 από την Τότεναμ. Προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, στη συνέχεια δέχθηκε πίεση και την ανατροπή στο 90ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι. Μετράει 12 ήττες στις 15 πρόσφατες υποχρεώσεις στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Σε αυτό το διάστημα κράτησε το μηδέν μόλις σε μία αναμέτρηση. Βρίσκεται στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και δύσκολα θα μπλέξει σε περιπέτειες. Ο τεχνικός των «αγίων» δήλωσε πως ο Ντάνι Ινγκς (επιθετικός) ίσως και να μην αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν. Σταθερά εκτός αποστολής ο τραυματίας Ρομέου (χαφ).

Η Λέστερ νίκησε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 την Κρίσταλ Πάλας. Δεύτερη σερί επιτυχία στην Πρέμιερ Λιγκ, αποτέλεσμα που μεγάλωσε τη διαφορά στο +7 από την πέμπτη θέση και τη Γουέστ Χαμ. Πλέον μόνο με θαύμα θα χάσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε σεζόν που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Παράλληλα βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου θα διεκδικήσει το τρόπαιο στις απέναντι στην Τσέλσι. Σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ στις 9 από τις 10 τελευταίες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός Μπρένταν Ρότζερς δεν υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες των: Τζάστιν (μπακ), Μόργκαν (στόπερ) και Χάρβεϊ Μπαρνς.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε κάκιστο μομέντουμ η Σαουθάμπτον, συνεχίζει να βγάζει προβλήματα στα μετόπισθεν. Η Λέστερ έχει την ευκαιρία να σφραγίζει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, υπερέχει σε όλα τα επίπεδα και πείθει σε μεγάλο βαθμό. Επιλογή το διπλό με 2.00 απόδοση στο Stoiximan.

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed