Ο Γολγοθάς υπερήλικης 90χρονης στα Σαρλάτα, στο στόχαστρο το σπίτι της από τους γείτονες, περίεργη υπόθεση, έφτασε στα δικαστήρια

Μια βόλτα στα Σαρλάτα σήμερα το πρωί και το θέαμα που αντικρύσαμε κυριολεκτικά δεν το πιστεύαμε. Πανό έξω από το σπίτι 90χρονης γυναίκας, η οποία καταγγέλλει συγκεκριμένα πρόσωπα ότι έχουν βάλει στόχο να της πάρουν το σπίτι.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η περίεργη αυτή ιστορία έχει ξεκινήσει από το 2007 όταν γείτονές της παρουσίασαν συμβόλαια στο δικαστήριο ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είχε πουλήσει σε αυτούς το σπίτι της έναντι 77.000 ευρώ. Στην ακροαματική διαδικασία φάνηκε τελικά ότι η γυναίκα αυτή δεν πήρε ποτέ τα χρήματα και ότι τελικά έγινε δωρεά. Η ιστορία έχει και συνέχεια, αφού η 90χρονη σήμερα έχει κάνει έφεση στο Εφετείο της Πάτρας, προκειμένου να αποδείξει ότι το σπίτι της ούτε το πούλησε ποτέ ούτε το χάρισε σε κανέναν. Στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού έχουν αναρτηθεί πανό με τις καταγγελίες, ενώ σε ολόκληρη τη Λειβαθώ έχουν πεταχτεί τρικάκια και έχουν κολληθεί αφίσες με το περιεχόμενο της καταγγελίας. Το ρεπορτάζ αυτής της περίεργης υπόθεσης συνεχίζεται και θα σας ενημερώσουμε για πιθανές εξελίξεις.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed