Τσουγκρίζουμε κόκκινα… γκολ στο «Ολντ Τράφορντ»

Τελευταία ευκαιρία για τη Λίβερπουλ να μειώσει τη διαφορά από την πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, κερδίζοντας το ντέρμπι με την ανεβασμένη Γιουνάιτεντ.

Παίξε νόμιμα στην stoiximan

  1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ (18:30)

Το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας κι ένα από τα μεγαλύτερα της Υφηλίου. Με την ψυχολογία στα ύψη η Γιουνάιτεντ έπειτα από το επιβλητικό 6-2 επί της Ρόμα, μεσοβδόμαδα, μετά το οποίο είναι με το ένα πόδι στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Βρίσκεται μία ανάσα από την εξασφάλιση εισιτηρίου για το Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου, μέσω του πρωταθλήματος, δεν προβλέπεται ιδιαίτερο ροτέισον από τον κόουτς Σόλσκιερ.

Πιο πιεστική η κατάσταση στη Λίβερπουλ, ιδιαίτερα μετά τη χτεσινή νίκη της Τσέλσι, πρέπει να κερδίσει για να διατηρηθεί σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από τους Λονδρέζους και την πρώτη τετράδα. Με Καμπάκ και Φαμπίνιο στο κέντρο της άμυνας.

Προγνωστικό: Παρά την καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η Γιουνάιτεντ το διπλό δίνεται φαβορί έστω και οριακά. Αργά η γρήγορα θα ρισκάρει η Λίβερπουλ και θα δώσει ρυθμό στο ματς. Έχει τύχη το Over 2.5 & G/G, που προσφέρεται στο 2.07.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed