Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια της μητέρας του Δημήτρη Ατσάρου

Ο Πρόεδρος Σταύρος Σπαθής, το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης, εκφράζουν την θλίψη τους και τα θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο της Φωτεινής Ατσάρου, μητέρα του Προέδρου της Ομοσπονδίας Καταλυμάτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Δημήτρη Ατσάρου. Στην οικογένεια και τους οικείους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο να αντέξουν το βάρος της απώλειας.

Ο πρόεδρος
Σταύρος Σπαθής

Στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Καταλυμάτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης και μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου μας, Δημήτρη Ατσάρο, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια της μητέρας του.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου
Θεόφιλος Μιχαλάτος

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Ατσάρο για την απώλεια της πολυαγαπημένης του μητέρας. Η Φωτεινή Ατσάρου υπήρξε ικανότατη και δραστήρια γυναίκα, εξαίρετη σύζυγος και αφοσιωμένη μητέρα. Ευχόμαστε σε όλους να την θυμούνται με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Για την Ο.Ε.Τ.Κ.Κ.Ι
Τα Μέλη του Δ.Σ

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για το θάνατο της μητέρας του συμπολίτη μας και μέλους της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Ληξουρίου Δημήτρη Ατσάρου. Ευχόμαστε ολόψυχα η ευχή της να ακολουθεί τον ίδιο και την οικογένειά του.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Ληξουρίου

Ο πρόεδρος και το ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια για το θάνατο της Φωτεινής Ατσάρου, μητέρα του πρόεδρου της ομοσπονδίας καταλυμάτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Ο πρόεδρος
Γεράσιμος Τιμοθεάτος

Η είδηση της απώλειας της Φωτεινής Ατσάρου, μιας γυναίκας δυναμικής και καλοσυνάτης, μητέρας του Προέδρου της Ομοσπονδίας Καταλυμάτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, μας λυπεί και μας στεναχωρεί ιδιαίτερα. Στην οικογένεια και τους οικείους της εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου.

Παναγής Καππάτος
Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed