Μεγαλείο ψυχής από την οικογένεια που της διέλυσαν το σπίτι στα Βαλσαμάτα, έδωσε πίσω τα χρήματα της εκκλησίας για τις δικές της καταστροφές

Κατά την Υπ.Αριθ. 6/2021 σύναξη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και με αποκλειστικό θέμα την φετινή φθορά στην οικεία του ενορίτη μας κ. …. και του υιού του η οποία ετελέσθη στις 2/5 και μετά το πέρας της Αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την διάθεση χρηματικού ποσού ως ένδειξη ελάχιστης συμπαράστασης στο συνεχιζόμενο δράμα τους, αλλά και ως ενίσχυση για την αποκατάσταση των ζημιών.
Σήμερα 9/6 και μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας παρεδόθη σε κλειστό φάκελο το άγνωστο σε αυτούς ποσό και αυτοί αφού μας ευχαρίστησαν, μας το επέστρεψαν για τις ανάγκες της Εκκλησίας μας και συγκεκριμένα λέγοντας: «Αυτά για να κλείσετε τις δικές σας πληγές, εμείς, εγώ και ο γιός μου δεν θέλουμε τίποτα και από κανέναν οικονομικά, το μόνο που θέλουμε είναι να σταματήσει το μαρτύριο που κάθε χρόνο βιώνουμε». Ως Εκκλησιαστικό Συμβούλιο θεωρούμε υποχρέωση μας να κοινοποιήσουμε την περήφανη στάση του αναξιοπαθούντα συνανθρώπου μας, να τον συγχαρούμε και να ευχηθούμε με την σειρά μας να δοθεί επιτέλους ένα τέλος στο συνεχιζόμενο δράμα τους.

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ι.Ν.ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΒΑΛΣΑΜΑΤΩΝ ΟΜΑΛΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed