Θα μείνουν με τα σκουπίδια στο… χέρι οι Ληξουριώτες, η ΕΔΑΚΙ περικόβει δρομολόγια λόγω οφειλών του Δήμου Ληξουρίου στην επιχείρηση

Ενημερώνουμε τους δημότες του Δήμου Ληξουρίου ότι αυτή τη στιγμή υφίστανται οικονομικές οφειλές του Δήμου Ληξουρίου προς την Εταιρεία μας, που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες και αφορούν υπηρεσίες που παρείχαμε για το έτος 2020.
Παρά τις συνεχόμενες οχλήσεις προς τους αρμόδιους φορείς αλλά και προσωπικά στον ίδιο τον Δήμαρχο κ Κατσιβέλη και παρά τις διαβεβαιώσεις που λάβαμε από την πλευρά τους, δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα καμία σχετική ενέργεια για την εξόφληση των εν λόγω οφειλών. Η ΕΔΑΚΙ ΑΕ-ΟΤΑ όλο αυτό το διάστημα και παρά τις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε, εκτέλεσε και συνεχίζει να εκτελεί ανελλιπώς το έργο και τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει απέναντι στους δημότες. Λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να προχωρήσουμε σε περικοπή των υφιστάμενων δρομολογίων αποκομιδής απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών της εν λόγω περιοχής. Με αυτή μας την κίνηση φροντίζουμε να εξοικονομηθούν πόροι (καύσιμα) για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας στο σύνολο των Δήμων Κεφαλονιάς. Ο ακριβής αριθμός των εβδομαδιαίων δρομολογίων θα καθοριστεί ύστερα από συνεννόηση με το οικονομικό τμήμα της Εταιρείας μας.

Ο Πρόεδρος
Αργύρης Γαβριελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed