Τηλεδιάσκεψη του Δημάρχου Αργοστολίου με τον Πρωθυπουργό, με επτά Υπουργούς, με τέσσερις Περιφερειάρχες και άλλους Δημάρχους της χώρας

Σήμερα Τρίτη 11 Μαΐου 2021 ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ.Θεόφιλος Μιχαλάτος συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη εργασίας υπό τον Πρωθυπουργό κ.Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης , ο Υπουργός Επικρατείας Γεώργιος Γεραπετρίτης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Θεόδωρος Λιβάνιος, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Άκης Σκέρτσος, οι Περιφερειάρχες Αττικής, Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων καθώς και Δήμαρχοι. Ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε τους συμμετέχοντες ότι ο εμβολιασμός κατά του Κορωνοϊού – Covid19 όσον αφορά τους κατοίκους των μικρών νησιών έχει ολοκληρωθεί. Τώρα δίνεται έμφαση στα υπόλοιπα νησιά. Για το λόγο αυτόν, πρόκειται να ενισχυθούν τα εμβολιαστικά κέντρα και ζήτησε από τους Δημάρχους τη συνδρομή τους προκειμένου να ενημερωθεί ο μόνιμος πληθυσμός άνω των 18 ετών και να προσέλθει για εμβολιασμό.

Εκ του Γραφείου Δημάρχου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed