Με το combo της Νάπολι και αγγλικά γκολ στο 2.20

Το πρόγραμμα της Τρίτης (11/05) περιέχει δύο αναμετρήσεις από τη δράση στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στη Σέριε Α Ιταλίας, η Νάπολι υποδέχεται την Ουντινέζε και έχει τον πρώτο λόγο για το τρίποντο. Αργότερα (22:15) στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας διεξάγεται το ζευγάρι Σαουθάμπτον-Κρίσταλ Πάλας. Δύο επιλογές με 1.91 και 2.20 απόδοση αντίστοιχα στο Stoiximan.

ΝΑΠΟΛΙ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ (21:45)

Η Νάπολι επέστρεψε άμεσα στις νίκες, με το πειστικό εκτός έδρας 4-1 απέναντι στη Σπέτσια. Πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, δέχθηκε τη μείωση στο 64ο λεπτό και «κλείδωσε» οριστικά το τρίποντο με τον Λοσάνο στο 79′. Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής, βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 70 βαθμούς και στο +1 από τη Γιουβέντους. Απέκτησε προβάδισμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, στα δύο τελευταία παιχνίδια αντιμετωπίζει τις Φιορεντίνα (εκτός) και Βερόνα (εντός). Αήττητη για έξι σερί αναμετρήσεις στη Σέριε Α Ιταλίας, με απολογισμό: τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Σκοράρει για 23 σερί υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, πιο πρόσφατη φορά που απέτυχε στις 20/12/20 και την ήττα 2-0 στο «Ολίμπικο» από τη Λάτσιο.

Η Ουντινέζε έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Μπολόνια. Προηγήθηκε με τον Ντε Πολ στο 23ο λεπτό, στη συνέχεια προσπάθησε να διαχειριστεί το αποτέλεσμα, ισοφαρίστηκε με πέναλτι στο 82′. Έμεινε για δεύτερη αγωνιστική χωρίς τρίποντο, βρίσκεται στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη και απομένουν τα τυπικά για να σφραγίσει την παραμονή. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για εννέα σερί παιχνίδια στη Σέριε Α Ιταλίας, τελευταία φορά στις 06/03/21 με το εντός έδρας 2-0 απέναντι στη Σασουόλο. Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν οι πέντε από τις επτά πρόσφατες υποχρεώσεις στην κατηγορία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Νάπολι κρατάει την τύχη στα χέρια της, αναφορικά με την έξοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ουντινέζε δύσκολα θα προβάλει αντίσταση στο ισχυρό κίνητρο των «παρτενοπέι», επιλογή το combo 1+Over 2.5 Goal με 1.91 απόδοση στο Stoiximan.

Δείτε εδώ όλες τις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ (22:15)

Η Σαουθάμπτον συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις, ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-0 από τη Λίβερπουλ. Αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα, βρέθηκε να χάνει στο 31ο λεπτό, στη συνέχεια απέτυχε να αντιδράσει και δέχθηκε τη χαριστική βολή στο 90′. Συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, μετράει μόλις δύο νίκες στις 17 πρόσφατες αναμετρήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ. Απολογισμός: δύο ισοπαλίες και 13 ήττες. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε 16 περιπτώσεις. Με πιθανότητες επιστροφής ο αρχισκόρερ Ντάνι Ινγκς (επιθετικός). Επιστρέφει ο Μιναμίνο (εξτρέμ), που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στη Λίβερπουλ. Παραμένουν εκτός πλάνων οι τραυματίες Μπέρτραντ (μπακ) και Ρομέου (χαφ).

Η Κρίσταλ Πάλας επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις (1 ισοπαλία, 3 ήττες) αγωνιστικές, επικρατώντας 2-0 στην έδρα της ουραγού Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Προηγήθηκε με τον επιθετικό Μπεντεκέ στο 2ο λεπτό, πέτυχε δεύτερο στο 88′ και «κλείδωσε» το αποτέλεσμα. Στα θετικά της αναμέτρησης το μηδέν παθητικό έπειτα από τέσσερις αναμετρήσεις στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Με Under 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία, στα εναπομείναντα ματς θα προσπαθήσει να βελτιώσει τη βαθμολογική συγκομιδή. Λογικά επιστρέφουν οι Κλάιν (μπακ) και Τόμκινς (στόπερ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ισορροπημένο ζευγάρι σε γενικές γραμμές, με όλα τα αποτελέσματα να μοιάζουν ανοιχτά. Αμφότερες διαθέτουν ικανότατους μεσοεπιθετικούς, ποντάρισμα στο συνδυαστικό Goal/Goal+Over 2.5 Goal με 2.20 απόδοση στο Stoiximan.

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed