Βασίλης Καμπίτσης προς Δήμαρχο: «Ο Ποριότικος λαός ξέρει να εκτιμάει, αλλά αν μείνετε μόνο στις πλωτές εξέδρες, η απογοήτευσή μας θα είναι μεγάλη»

Κύριε Δήμαρχε Αργοστολίου και κύριε Πρόεδρε της Κοινότητας του Πόρου, μετά από τόσα μπράβο που δεχτήκατε θα σας αδικούσα αν δεν σας έδινα και εγώ ένα μπράβο! Μπράβο σας λοιπόν και από εμένα.
Παρόλα αυτά, θα ήθελα να σας εκφράσω την γνώμη μου σχετικά με τις συσσωρευμένες υποσχέσεις σας στον προεκλογικό σου αγώνα. Μετά από έναν αγώνα τριάντα χρόνων παρατηρούμε την απογοήτευση που επικρατεί στην κοινωνία του Πόρου. Αναλογιστείτε ότι αν γίνουν κάποια έργα που έχει ανάγκη η περιοχή και σε γενικότερη επικράτεια η Κεφαλονιά όπως, ο δρόμος Αντίσαμου-Πόρου παραλιακά. Υπάρχει προμελέτη από τον αείμνηστο τέως δήμαρχο Βαλέττα. Επίσης, η παραλία στα Αράγια, η γέφυρα του Πόρου, δρόμοι οι οποίοι αποτελούν μέχρι και σήμερα δύσβατο μέρος κτλ, τότε το μέγεθος της θέσης που προασπίζετε, θα είναι ανάλογο με την εμπιστοσύνη που σας δείξαμε. Κύριε Δήμαρχε σας αναφέρω προσωπικά ότι αν πράξετε αυτά που μας υποσχεθήκατε, τότε σας επισημαίνω ότι ο Ποριότικος λαός ξέρει να εκτιμάει… Αν μείνουμε στις πλωτές εξέδρες, η απογοήτευση μας θα είναι μεγάλη. Καλή αρχή και περιμένουμε…

Βασίλης Καμπίτσης
π. Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed