Σφοδρή επίθεση Μάκη Παπαναστασάτου σε Παναγή Καππάτο, «κύριε Καππάτε, κ. Βουλευτά, όχι άλλη φτήνια, είναι κακομοιριά να εισπράτετε…»

Δεν γίνεται να εισπράττετε κανονικά τη βουλευτική αποζημίωση και να εμφανίζεστε ως «πληττόμενος δικηγόρος από τον covid» για να πάρετε τα «ψιλά» της ενίσχυσης από το ΕΣΠΑ!
Ζητείται φιλότιμο κ. Καππάτε είναι «φτήνια», είναι «κακομοιριά» να είσαι εν ενεργεία βουλευτής και τα νησιά μας να σου έχουν κάνει την τιμή να τα εκπροσωπείς στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και εσύ να καταδέχεσαι να εμφανίζεσαι ως ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ από τον covid 19 για να εισπράξεις λίγα χιλιάδες ευρώ κόβοντάς τα από κάποιους συναδέλφους που ίσως πραγματικά να τα είχαν ανάγκη. Δεν σου φθάνει η βουλευτική αποζημίωση κ. Καππάτε πάνω από 100.000 ευρώ τον χρόνο; Θέλεις και άλλα; Δηλαδή οι υπόλοιποι δικηγόροι που δεν κρίθηκαν ως πληττόμενοι πως πρέπει να νιώθουν άραγε όταν βλέπουν τον βουλευτή του Νομού να ενθυλακώνει την ενίσχυση από το ΕΣΠΑ σε αντίθεση με όλους σχεδόν τους υπόλοιπους συναδέλφους; Ζητείται και φιλότιμο…
Υ.Γ. Μη ξεχάσεις να μας στείλεις και μια φωτογραφία με τον Θεόφιλο για να θυμόμαστε πόσο πολύ κόπτεστε και οι δυο για το συμφέρον του τόπου .
Υ.Γ. 2 Αναμένω από τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλονιάς κ. Σάββα Σαββαόγλου να πάρει θέση για το θέμα αυτό για το οποίο… βράζει όλος ο δικηγορικός σύλλογος.

Γεράσιμος Παπαναστασάτος
Δικηγόρος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed