Ανδρέας Γρηγορόπουλος: «Αφήστε κ. Γαβριελάτε τις απειλές γιατί η υπομονή έχει και τα όριά της, βρείτε λύσεις τώρα»

Ενημερώνουμε τον Πρόεδρο της ΕΔΑΚΙ ΑΕ ΟΤΑ ότι οι κάτοικοι του Δήμου Ληξουρίου είμαστε πλέον αποφασισμένοι να αντιδράσουμε δυναμικά σε οποιονδήποτε απειλεί τη δημόσια υγεία στο τόπο μας.
Πέρυσι πάνω από δέκα μέρες «ρουφάγαμε» με «ευχαρίστηση» πρωί και βράδυ μαζί με το καφέ μας, το φαγητό μας, στη δουλειά μας, στις δραστηριότητές μας ακόμα και στον ύπνο μας το τοξικό καπνό που δωρεάν μας προσέφερε η ΑΕ που προεδρεύει ο κ. Γαβριελάτος. Όσο και να φωνάξαμε, όσο και να διαμαρτυρηθήκαμε εμείς και πολλές άλλες περιοχές της Κεφαλονιάς ο κ. Γαβριελάτος δεν είχε την ευθιξία όχι να παραιτηθεί, αλλά ούτε καν να ζητήσει ένα ανθρώπινο δημόσιο συγνώμη. Λες και δεν είχε καμία ευθύνη. Σήμερα λοιπόν έρχεται να μας πει ότι δε «βγαίνει» το μαγαζί και θα αναγκαστεί να μας πνίξει στα σκουπίδια. Χωρίς κανένα στοιχείο, ούτε καν το ποσό που του χρωστάει ο Δήμος Ληξουρίου. Δημιουργούνται άπειρα ερωτήματα στο κάθε πολίτη που πληρώνει κανονικά τα τέλη του στο Δήμο. Και εν τέλει αυτή η ιστορία όπως και η περσινή χρήζουν εισαγγελικής παρέμβασης ως θέματα απειλής της δημόσιας υγείας και μάλιστα σε περίοδο πανδημίας αλλά και πάνω στην έναρξη της τουριστικής σεζόν, που το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού περιμένει να επιβιώσει από αυτό.
Σας ενημερώνουμε κι εμείς με τη σειρά μας κ. Γαβριελάτε ότι οι Ληξουριώτες, όλο αυτό το διάστημα και παρά τις δύσκολες συγκυρίες που μας έχετε εξαναγκάσει να βιώσουμε, εκτελέσαμε και συνεχίζουμε να εκτελούμε ανελλιπώς το έργο και τις υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει απέναντι στο Δήμο και την ΕΔΑΚΙ ΑΕ ΟΤΑ. Δυστυχώς κι εμείς με τη σειρά μας και λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε στη καθημερινότητά μας και την υγεία μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας πούμε ότι για κάθε περικοπή υφιστάμενου δρομολογίου που θα σώσει το μαγαζί σας, αλλά θα πνίξει εμάς στα σκουπίδια, θα απειλήσει την υγεία μας και την υγεία των παιδιών μας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας θα πραγματοποιούμε με ιδιωτικά μέσα ένα δρομολόγιο με την αποκομιδή της ημέρας έξω από το σπίτι σας και το σπίτι κάθε αρμόδιου φορέα. Πως σας ακούγετε αυτό; Έτσι ακριβώς ακούγετε και σε εμάς η ανακοίνωση που εκδώσατε.
Αφήστε λοιπόν κ. Γαβριελάτε τις απειλές γιατί η υπομονή έχει και τα όριά της. Βρείτε λύσεις ΤΩΡΑ. Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί για να ανεχόμαστε ΚΑΙ απειλές για τα προβλήματα που δημιουργείτε εσείς και κάθε αρμόδιος φορέας.

Γρηγορόπουλος Κυρ. Ανδρέας
Πρόεδρος Δημ. Κοιν. Ληξουρίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed