Βαγγέλης Μαζαράκης: «Πόσο άχρηστοι είναι όσοι μας διοικούν σε όλα τα επίπεδα, αλλά είμαστε άξιοι της τύχης και της μοίρας μας σαν νησί»

Αυτοί είμαστε κύριοι ΟΛΟΙ. Να έχουμε ένα τεράστιο νοσοκομείο υπό κατάρρευση. Σκόπιμα να το έχουμε εγκαταλείψει και να ζητάμε π.χ. από το Πανεπιστήμιο να δώσει χώρο για εμβολιαστικά κέντρο.
Όχι ότι είναι κακό αυτό όταν δεν έχεις χώρους, αλλά όταν έχεις; Νομίζω είμαστε ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ και της ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ σαν νησί όταν αφήνεις αυτά που έχεις να καταρρεύσουν και προσφεύγεις στα έτοιμα των άλλων… Το παλιό νοσοκομείο μπορεί (με επισκευές βέβαια)να φιλοξενήσει τέτοιες δράσεις πάμπολες. Ξανά ανεβάζω την προ καιρού δημοσίευσή μου για να έχουμε και εικόνα για το πόσο ΑΧΡΗΣΤΟΙ είναι όσοι μας διοικούν και σε όλα τα επίπεδα.

Δημοσίευση στις 3 Απριλίου 2021
Πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ανίκανοι και άχρηστοι (πολιτικοί όλων των απόψεων, υπουργεία και δημοτικοί άρχοντες και λαός) να έχουμε ενα ολόκληρο μεγάλο νοσοκομείο, ξύλινο άρα και αντισεισμικό και ασφαλές και δωρεάν μάλιστα της Σουηδίας πλάι στο Νέο και να το αφήνουμε να γίνει ερείπιο να ρημάξει και να φέρνουμε προκάτ για να υποστηρίξουμε λειτουργίες του ΕΣΥ. Ντροπή μας σαν νησί…

Βαγγέλης Μαζαράκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed