Βαράνε… καμπάνες στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, έξω φρενών πολλά από τα μέλη του μετά την ανακοίνωση του Θεόφιλου, πυροσβέστης ο Νικόλας Βαλλιανάτος

Θύελλα αντιδράσεων εντός του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεσηκώσει η μεσημεριανή ανακοίνωση του Δημάρχου Αργοστολίου, Θεόφιλου Μιχαλάτου, σύμφωνα με την οποία προστάτεψε τον Βουλευτή και του έδωσε χείρα βοηθείας σε αυτή την δύσκολη, για αυτόν, ώρα.
Πολλά από τα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, που είτε ψήφισαν τον Θεόφιλο Μιχαλάτο στον δεύτερο γύρο των περασμένων εκλογών είτε συνεργάζονται κιόλας μαζί του μετεκλογικά, έχουν σηκώσει τη φωνή τους και ζητούν επίσημα πλέον να πάψει κάθε συνεργασία με τον νυν Δήμαρχο Αργοστολίου. Το θέμα ηθικής τάξεως που ταλανίζει τον Βουλευτή και η… αγάπη του Θεόφιλου σε αυτόν έχουν κάνει πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να έχουν αναθεωρήσει την άποψή τους για τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-Μιχαλάτου. Αυτός που φαίνεται ότι δέχεται πολλά από τα πυρά και από τις δύο πλευρές είναι ο Νικόλας Βαλλιανάτος, που ενώ είναι το δεξί χέρι του Δημάρχου, παράλληλα είναι και από τα μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Το τηλέφωνό του έχει πάρει φωτιά από το μεσημέρι και μετά και σε ρόλο πυροσβέστη προσπαθεί να σβήσει την πυρκαγιά που του άναψε στα καλά καθούμενα ο Θεόφιλος. «Δεν γίνεται εμείς να στηρίζουμε τον Δήμαρχο και αυτός να δείχνει υπερβολική αγάπη στον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας», λένε στον Νικόλα, που προσπαθεί απεγνωσμένα να τους συγκρατήσει μέχρι να περάσει η καταιγίδα. Πάντως, το σκηνικό μυρίζει μπαρούτι και ο Νικόλας από μόνος του δεν φτάνει να κόψει το φυτίλι που καίει. Αναμένονται εξελίξεις, πολιτικές και άλλες στο νησί μας, με τον Παναγή Καππάτο να έχει γίνει πρωταγωνιστής γεγονότων που όμοιά τους δεν έχουν γίνει στο νησί μας τουλάχιστον εδώ και τριάντα χρόνια.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed