Επίσκεψη του «Αρκείσιου» στον Αντιπεριφερειάρχη, «εάν δεν εμβολιαστεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού τότε δεν θα έχουμε την απαιτούμενη έλευση τουριστών»

Αντιπροσωπεία του σωματείου μας Επισιτιστικών και Συναφών επαγγελμάτων “ο Αρκείσιος” συναντήθηκε στα πλαίσια ενημέρωσης για την υφιστάμενη κατάσταση, αλλά και εξεύρεσης λύσεων για τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο της εστίασης και γενικά του τουρισμού, με τον Αντιπεριφερειάρχη, Σταύρο Τραυλό.
Παρόντες ήταν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπανός καθώς και ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής κ. Κουρκουμέλης. Η μέχρι στιγμής δύσκολη κατάσταση όπως ενημερωθήκαμε θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι τα μέσα με τέλη Ιουνίου. Επιπλέον, πληροφορηθήκαμε για την κατάσταση των εμβολιασμών στο νησί μας και τις προσπάθειες που γίνονται ώστε να καλυφθεί ακόμη μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, διότι με τα σημερινά δεδομένα και τις εξαγγελίες από το εξωτερικό εάν δεν εμβολιαστεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού και να γίνει το νησί μας covid free τότε δεν θα έχουμε την απαιτούμενη έλευση τουριστών. Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Σταύρο Τραυλό και ευχόμαστε σύντομα να καταφέρουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε ο καθένας από την πλευρά του έτσι ώστε να μην χαθεί τελείως η σεζόν.

Ο πρόεδρος
Γεράσιμος Σιμωτάς

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed