Παραμένει στην επιφάνεια το τσεκούρι του πολέμου, πυρ κατά βούληση κατά Καππάτου «προς ηθικό Βουλευτή Καππάτο που… πολεμάει τα κυκλώματα»

Αγαπητέ συνάδελφε μου και κ. Βουλευτά περί ήθους δεν έχει δικαίωμα να μου μιλάει κανείς ΠΟΣΟ μάλλον ΕΣΥ! Οφείλεις να αναρτήσεις εντός εικοσιτεσσάρων ωρών την παραίτηση σου από το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ώστε να εισέλθει στην θέση σου κάποιος πραγματικά πληττόμενος συνάδελφος μας ή επαγγελματίας του Νησιού που πραγματικά έχει ανάγκη το συγκεκριμένο ποσό για να ζήσει.
Η παραίτησή σου επήλθε μετά τις διαστάσεις που έλαβε το θέμα και την κατακραυγή στα ΜΜΕ. Για να μην νομίζεις ότι το “δούλεμα” που έριξες με την ανακοίνωσή σου έπιασε, σου υπενθυμίσω ότι σε αυτήν ισχυρίζεσαι ότι είχες δώσει εντολή τις 16 Απριλίου του 2021 να σταματήσει η διαδικασία έγκρισης πλην όμως στις 11 Μαΐου του 2021 στην σχετική λίστα το όνομα σου φιγουράρει μετά βαΐων και κλάδων! Και σε κάθε περίπτωση το φθινόπωρο του 2020 που υπέβαλλες την αίτησή για να ενταχθείς στο πρόγραμμα θεωρούσες ότι με μηνιαίες αποδοχές πλέον των 10.000 ευρώ ως βουλευτής ήσουν πληττόμενος; Δεν τρώμε κουτόχορτο Παναγή! Σου υπενθυμίζω ότι ως εν ενεργεία βουλευτής έχεις εισπράξει ως πληττόμενος επαγγελματίας δικηγόρος AKOMH ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΩΝ 300 ευρώ που έλαβαν όλοι οι συνάδελφοί σου δικηγόροι από το ΛΕΑΔΚΙ μετά από απόφαση του νυν Προέδρου του. Μετά από αυτά αναλαμβάνω πρωτοβουλία με νεότερους συναδέλφους για διενέργεια σχετικού εράνου ώστε να σε ενισχύσουμε!
Υ.Γ. Αγαπητέ Παναγή γενικά καλό θα είναι το θέμα ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ να μη το πολύ ανοίγεις και τα περί κυκλωμάτων σου τα επιστρέφω αυτούσια και είμαι πρόθυμος να συνεχίσουμε αυτό τον Δημόσιο Διάλογο.

Γεράσιμος Παπαναστασάτος
Δικηγόρος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed