Τραγική ημέρα για τα Πουλάτα και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό της χώρας, έχασε την ζωή του ο συγχωριανός μας Γεράσιμος Φιλιππάτος

Συγκλονισμένη είναι η μικρή κοινωνία των Πουλάτων αλλά και όλος ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας, καθώς πριν από λίγο έχασε την ζωή του ο συγχωριανός μας Γεράσιμος Φιλιππάτος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Dragster που διεξάγεται στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αγρινίου.
Ο 33χρονος συγχωριανός μας, πατέρας τριών παιδιών, βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν το Nissan GT-R που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε κατά την διάρκεια των δοκιμών. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των παρευρισκόμενων, αλλά και από το βίντεο του ατυχήματος που έχει κάνει ήδη τον γύρο των μέσων ενημέρωσης, ο αθλητής ξεκίνησε πολύ καλά την προσπάθεια χρονομέτρησής του, ωστόσο στα 300 περίπου μέτρα από την αφετηρία και με την ταχύτητα στα 270 χλμ. το όχημα άρχισε να χάνει την πρόσφυσή του από τους πίσω τροχούς και εξετράπη. Δυστυχώς ο Γεράσιμος δεν πρόλαβε να αντιδράσει και σε κλάσματα του δευτερολέπτου βρέθηκε εκτός πίστας. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις τόσο της Αστυνομίας όσο και της Πυροσβεστικής, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η έρευνα ώστε να διερευνηθούν οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος. Από την πλευρά εκφράζουμε τα ολόθερμα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του αγαπητού σε όλους μας Γεράσιμου και ευχόμαστε να είναι το τελευταίο θύμα της ασφάλτου.

Πηγή: poulatakefalonias.gr

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed