Υπογραφή συμβάσεων δύο έργων στον Δήμο Αργοστολίου

Σήμερα, Δευτέρα 17 Μαΐου 2021, ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος και ο πληρεξούσιος εκπρόσωπος της εταιρείας «ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΑΕ» κ. Ιωάννης Λαμπρόπουλος προχώρησαν στην υπογραφή δύο σημαντικών, για το Δήμο μας, συμβάσεων κατασκευής έργου:
1. «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ» ποσού 181.474,61 € (Χωρίς Φ.Π.Α.)
Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΣΑΤΑ & ΑΠΕ και περιλαμβάνει παρεμβάσεις στην οδοποιία όλων των δημοτικών ενοτήτων του Δήμου μας. Κύρια παρέμβαση επιχειρείται στην Κοινότητα Διλινάτων όπου θα πραγματοποιηθεί πλακόστρωση σε στενά και σοκάκια προσδίδοντας ένα ιδιαίτερο γνώρισμα σε αυτή.
2. «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΡΟΥ» ποσού 129.655,51 € (Χωρίς Φ.Π.Α.).
Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΙΑΝΟΥ και περιλαμβάνει επιδιορθώσεις στο δημοτικό κτίριο του Πόρου που στεγάζει τις διοικητικές υπηρεσίες και στο οποίο επίσης πραγματοποιούνται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της περιοχής. Το συγκεκριμένο ακίνητο εδώ και χρόνια αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα με αποκορύφωμα την κατάρρευση μεγάλου μέρους της στέγης και την εισροή υδάτων κατά το πέρασμα του ΙΑΝΟΥ.
Η Δημοτική Αρχή δουλεύοντας με μεθοδικότητα και προσήλωση στο στόχο της, καταφέρνει να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της εκτελώντας έργα υποδομής που αναβαθμίζουν το Δήμο μας. Μετά και την ολοκλήρωση της υποβολής προτάσεων στο πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ, αναμένεται η ανακοίνωση μιας σειράς χρηματοδοτήσεων που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα του Δήμου μας και θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των δημοτών. Η Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου αποδεικνύει έμπρακτα για ακόμα μια φορά ότι πρόκειται για Δημοτική Αρχή έργων και όχι απλά υποσχέσεων.

Εκ του Γραφείου Δημάρχου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed