Μένεται ο πόλεμος με φόντο τον Βουλευτή Παναγή Καππάτο, «Ο Κώστας Ζαπάντης, η επάρατος δεξιά και τα μαθήματα περί χρησικτησίας…»

Α ρε γάιδαρε… Μη χάσεις την ψυχραιμία σου και να προβείς σε αποκαλύψεις εάν έχεις εσύ ή ο φίλος σου ο δήμαρχος Αργοστολίου κάτι επιλήψιμο εναντίον μου… Μην πετάς την μπάλα στην εξέδρα όπως έχεις μάθει να κάνεις τόσα χρόνια όταν στριμώχνεσαι είτε εσύ είτε αυτοί (που για το συμφέρον σου βεβαίως βεβαίως) υποστηρίζεις…
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ… Η αλήθεια είναι όσο και εάν προσπαθείς να τη διαστρεβλώσεις δηλαδή:
1) Ο νέος σου φίλος Βουλευτής Κεφαλονιάς Παναγής Καππάτος με ετήσιο εισόδημα πάνω από 120.000 ευρώ το 2020 και πάνω από 70.000 ευρώ το 2019 ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ κρίθηκε δικαιούχος ενίσχυσης μέσω ΕΣΠΑ ως πληττόμενος λόγω covid 19 δικηγόρος.
2) Ο γιός του παλιού σου φίλου Μάκη Μεταξά ΕΜΜΙΣΘΟΣ σύμβουλος του Βουλευτή Κεφαλονιάς ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ κρίθηκε επίσης δικαιούχος ενίσχυσης μέσω ΕΣΠΑ ως πληττόμενος λόγω covid 19 επαγγελματίας! Ε
Εάν αυτά τα καμώματα εσύ τα θεωρείς ότι συνάδουν ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ! Ολοκληρώνω με δυο προτροπές:
Α) Χωρίς να σε ρωτήσει κανένας δηλώνεις σε κάθε ευκαιρία ότι δε ψηφίζεις την “επάρατο” δεξιά! Πες μας λοιπόν μια και θέλεις να το μοιραστείς με το λαό τι ψήφισες στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019; Ενώ παράλληλα συμβουλεύεις με τις αναρτήσεις σου τον Πρωθυπουργό! Μήπως να τον συμβούλευες για τον τρόπο διεξαγωγής κορωνοπάρτι πολυτελείας μάλιστα;
Β) Ότι έχω έως σήμερα αποτελούν κόπια του πατέρα μου 50 χρόνια στην αγορά του Αργοστολίου και πάνω σε αυτά έχω στηρίξει το γραφείο μου ως μέσος αστός δικηγόρος απολαμβάνοντας σε όλη την Κεφαλονιά τον σεβασμό που έτρεφαν για τον πατέρα μου οι κάτοικοι του Νησιού και δη του Αργοστολίου:
Φαντάζομαι και εσύ ΓΑΙΔΑΡΕ που από σύντροφος του ΠΑΣΟΚ με το ζιβάγκο της ντουρ εξελίχτηκες σε μεγαλοξενοδόχο-μεγαλοκτηματία στην ευρύτερη περιοχή της Σκάλας, ασφαλώς και στηρίχτηκες στην περιουσία του πατέρα σου και όχι σε έκτακτες ή τακτικές χρησικτησίες εξ ου και σε χαίρομαι όταν κάνεις τον περίπατό σου στο Αργοστόλι προσπαθώντας να μετρήσω στα 5 δάχτυλα μου τους ανθρώπους που σου λένε καλημέρα.
Με εκτίμηση γάιδαρε σύντροφε του Παλιού ΠΑΣΟΚ, πρώην μέντορα της κας Θεοπεφτάτου και νυν του βουλευτή μας κ. Καππάτου συνέχισε να τον συμβουλεύεις για να πάρει την έδρα σίγουρα!

Γεράσιμος Παπαναστασάτος
Δικηγόρος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed