Με όπλο το φρούριο της για άνοδο η Τουλούζ

Στην 3η θέση τερμάτισε τελικά η Τουλούζ, δύο βαθμούς πίσω από την 2η και την απευθείας άνοδο. Της στοίχισαν οι ισοπαλίες στα δύο τελευταία με Πο και Δουνκέρκη και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την απώλεια της Κλερμόν στην τελευταία αγωνιστική (ήττα στην Καέν). Υποδέχεται τώρα την Γκρενόμπλ στα προγνωστικά Πέμπτης, για τα play off, με τον νικητή να αντιμετωπίζει τον 18ο της Ligue 1.

Στο πιο πρόσφατο με την Δουνκέρκη, αν και βρέθηκε σε δεινή θέση (πίσω στο σκορ με 3-1 και με παίκτη λιγότερο), κατάφερε να μην ηττηθεί (3-3), με τον Άγγλο Χίλεϊ να πετυχαίνει χατ-τρικ (14 γκολ φέτος). Πανίσχυρη φέτος στο γήπεδό της η Τουλούζ, έχει κερδίσει σε όλα τα παιχνίδια εκεί εντός του ’21, πλην του τελευταίου (2-2 με Πο, 10-1-0 μέσα στο έτος σε πρωτάθλημα και κύπελλο). Δύο στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι τα μόλις 5 γκολ παθητικό στα 11 αυτά ματς ενώ έχει σκοράρει σε όλα τα δεύτερα ημίχρονα εκτός του αγώνα κυπέλλου με την Νιόρ!

Κέρδισε μάλλον εύκολα την Τετάρτη η Γκρενόμπλ, απέκλεισε την Παρί (2-0) και συνεχίζει να ελπίζει. Μεστή εμφάνιση, έδωσε την κατοχή στον αντίπαλο, γλίτωσε σε κάποιες περιπτώσεις (δοκάρι η Παρί αμέσως μετά το 1-0) αλλά συνολικά το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Ανεβαίνει τώρα ο πήχης δυσκολίας, απέναντι σε μια δύσκολη έδρα, ενώ και τα εκτός έδρας δεν είναι το «φόρτε» της (3 διπλά στα τελευταία 14 σε πρωτάθλημα και κύπελλο).

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed