Γέμισαν με δώρα τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Κώτσηρα ο Αντιπεριφερειάρχης, Σταύρος Τραυλός και ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος

Σε μίνι δεξίωση με περιορισμένο αριθμό ατόμων υποδέχθηκε επίσημα σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Περιφέρειας τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης και Υφυπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Κώτσηρα ο Αντιπεριφερειάρχης, Σταύρος Τραυλός.
Ο κ. Τραυλός έδωσε τα συγχαρητήριά του στον νέο Υφυπουργό για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση και παράλληλα του τόνισε ότι η Κεφαλονιά και η Ιθάκη είναι δύο από τα πιο πολύ χτυπημένα νησιά των τελευταίων ετών λόγω του σεισμού, του Ιανού, της προχθεσινής καταστροφικής χαλαζόπτωσης, αλλά και της πανδημίας του covid 19. Ο κ. Κώτσηρας υποσχέθηκε ότι θα μεταφέρει τα αιτήματα του Αντιπεριφερειάρχη στον ίδιο τον Πρωθυπουργό τονίζοντας ότι η Κεφαλονιά είναι ένα από τα αγαπημένα του νησιά και πως πρέπει να προχωρήσει μπροστά. Τις ευχαριστίες του προς στην κυβέρνηση εξέφρασε ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος τονίζοντας πως ότι και αν έχει γίνει μέχρι τώρα, η κυβέρνηση οφείλει και πρέπει να βοηθήσει ακόμη περισσότερο το νησί μας. Στο πλαίσιο αυτής της μίνι δεξίωσης ο κ. Κώστηρας δέχθηκε δύο συμβολικά δώρα από τον Αντιπεριφερειάρχη και από τον Δήμαρχο. Επίσης, δώρο πήρε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, εκπρόσωπος του κ. Πατούλη, ο συμπατριώτης μας, Χαράλαμπος Αλεξανδράτος προσθέτοντας ότι η Περιφέρεια Αττικής θα είναι στο πλάι της Κεφαλονιάς σε ότι αυτή χρειαστεί. Παρόντες στην τελετή αυτή ήταν ο Βουλευτής, Παναγής Καππάτος, ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριος, οι διοικητές των τριών Σωμάτων (Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική), ο Αντιδήμαρχος, Σπύρος Σαμούρης και η πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Γιάννα Κουλουμπή.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed