Φινάλε με πολλά γκολ στη Σέριε Α Ιταλίας

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (22/05) περιέχει δύο αναμετρήσεις από την 38η και τελευταία αγωνιστική στη Σέριε Α Ιταλίας. Αρχικά η Κάλιαρι υποδέχεται την Τζένοα, ενώ την ίδια ώρα (21:45), η υποβιβασμένη Κροτόνε φιλοξενεί τη Φιορεντίνα. Δύο επιλογές με ποντάρισμα στα γκολ με 1.93 και 2.00 απόδοση αντίστοιχα στο Stoiximan.

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για το Euro 2020

ΚΑΛΙΑΡΙ – ΤΖΕΝΟΑ (21:45)

Η Κάλιαρι απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 απέναντι στη Μίλαν. Για δεύτερη σερί αγωνιστική στη Σέριε Α Ιταλίας έφερε ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα, εξασφαλίζοντας την παραμονή στην κατηγορία μετά την απώλεια της Μπενεβέντο. Αήττητη για επτά διαδοχικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Τελευταία ομάδα που κατάφερε να κάμψει την αντίσταση στο σύνολο του Λεονάρντο Σέμπλιτσι, η πρωταθλήτρια Ίντερ στις 11/04/21 με 1-0 στο Μιλάνο. Με Goal/Goal+Over 3.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι τρεις από τις πέντε πρόσφατες εντός έδρας υποχρεώσεις στην κατηγορία. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες οι Βαλούκιεβιτς (στόπερ) και Ρογκ (μέσος).

Η Τζένοα ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 4-3 από την Αταλάντα, αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Χορταστική αναμέτρηση με ρυθμό και ευκαιρίες, όσο θετική ήταν στο σκοράρισμα, άλλο τόσο προβλημάτισε στα μετόπισθεν. Εξασφάλισε με σχετική ευκολία την παραμονή στην κατηγορία, αν και το τελευταίο διάστημα δεν είχε καλή πορεία. Προέρχεται από μόλις τρεις νίκες στις 16 πρόσφατες αγωνιστικές, με απολογισμό: έξι ισοπαλίες και επτά ήττες. Με Goal/Goal+Over 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι έξι από τις οκτώ πρόσφατες αναμετρήσεις στη Σέριε Α Ιταλίας. Εκτός αποστολής οι τραυματίες Μπιράσκι, Πελεγκρίνι (αμυντικοί), Κασάτα (μέσος) και Σκαμάκα (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση, οι δύο ομάδες θα παίξουν χωρίς άγχος και σκοπιμότητες. Ευκαιρία να κλείσουν τη σεζόν με καλή εμφάνιση, αναμένεται να ξεφύγει το σκορ, επιλογή το ασιατικό Over 3 Goal με 1.93 απόδοση στο Stoiximan.

Δείτε επίσης: Στοιχηματικές εταιρίες Euro 2021

ΚΡΟΤΟΝΕ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (21:45)

Η Κροτόνε απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Μπενεβέντο. Βρέθηκε να χάνει στο 13ο λεπτό, στη συνέχεια έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής, ισοφάρισε στις καθυστερήσεις. Έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά εδώ και αρκετές αγωνιστικές, αλλά παίζει για την τιμή των όπλων. Διαθέτει μακράν τη χειρότερη άμυνα στη φετινή Σέριε Α Ιταλίας, με 92 τέρματα σε 37 αγωνιστικές. Μόλις τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα, με απολογισμό: έξι νίκες και 27 ήττες. Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι οι Γκόλεμιτς και Μαγκαγιάν (στόπερ). Εκτός πλάνων οι τραυματίες Κόρντατζ (βασικός τερματοφύλακας), Λουπέρτο (στόπερ) και Ντι Κάρμινε (επιθετικός).

Η Φιορεντίνα ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-0 από τη Νάπολι. Στο πρώτο ημίχρονο της ακυρώθηκε γκολ από το VAR, στη συνέχεια δέχθηκε πίεση και δύο τέρματα στο διάστημα 56′-67′. Δόθηκε τέλος στο θετικό σερί των πέντε (δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες) αγωνιστικών στη Σέριε Α Ιταλίας. Με Under 2.5+No Goal ολοκληρώθηκαν οι τρεις τελευταίες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Εξασφάλισε με σχετική άνεση την παραμονή στην κατηγορία, παρελθόν θα αποτελέσει στο τέλος της σεζόν ο Μπέπε Ιακίνι. Παίζει δυνατά το όνομα του Τζενάρο Γκατούζο. Δεν υπολογίζονται οι βασικοί Ντραγκόφσκι (τερματοφύλακας) και Πετζέλα (στόπερ), αμφότεροι βασικοί. Εκτός αποστολής ο τραυματίας Μιλένκοβιτς (στόπερ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφότερες χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, σε αναμέτρηση που θα επιδιώξουν σε πάρουν τη νίκη για λόγους γοήτρου. Φινάλε για τις δύο ομάδες στη σεζόν, σε ζευγάρι που δύσκολα θα μείνει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Επιλογή το Over 3.5 Goal με 2.00 απόδοση στο Stoiximan.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed