Ετοιμασίες για Εθνικές Εκλογές, ήδη η Νέα Δεξιά του Φαήλου Κρανιδιώτη βρήκε τον πρώτο υποψήφιο Βουλευτή για το ψηφοδέλτιο του νομού μας

Τα πράγματα δείχνουν ότι σύντομα, ίσως και μέσα στο καλοκαίρι, προκηρυχθούν Εθνικές Εκλογές και ήδη τα κόμματα έχουν αρχίσει τις προετοιμασίες του. Στην Κεφαλονιά αυτό που κινήθηκε πρώτο είναι η Νέα Δεξιά του Φαήλου Κρανιδιώτη.
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι για το ψηφοδέλτιο της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης έχει βρεθεί το πρώτο άτομο που θα το πλαισιώσει. Πρόκειται για παλιότερο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα εκλεγμένο σε θέσεις ευθύνης του κόμματος στο νησί μας. Ανήκει στην λεγόμενη καραμανλική πτέρυγα και τίθεται αντιμέτωπο στις εξαγγελίες και στην πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το σίγουρο είναι ότι πολλοί συμπολίτες μας δεξιοί θα στραφούν προς το κόμμα του κ. Κρανιδιώτη, που ενδεχομένως να παίξει τον δικό του ρόλο στα τοπικά πολιτικά δρώμενα, με την έδρα για τη Νέα Δημοκρατία να τίθεται πλέον επί αμφισβήτηση. Μείνετε συντονισμένοι, περισσότερες λεπτομέρειες και ονόματα σε λίγες μέρες.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed