Το μεγάλο «ευχαριστώ» των κατοίκων στον Αντιδήμαρχο καθαριότητας, Σπύρο Σαμούρη, για τις… υπέροχες εικόνες στις δύο εισόδους του Μακρύ Γιαλού

Αρκετά ζεστή ήταν η σημερινή ημέρα που έκανε αρκετούς κατοίκους της πρωτεύουσας να πάνε στην παραλία του Μακρύ Γιαλού για να απολαύσουν το μπάνιο τους. Όμως εκεί τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη που είχε ονοματεπώνυμο: Σπύρος Σαμούρης.
Οι δύο είσοδοι για την παραλία ήταν… στολισμένες με δεκάδες κιλά σκουπίδια και πλαστικά, τα οποία από ότι φαίνεται είναι συσσωρευμένα εκεί πολλές ημέρες. Πριν από 20 περίπου ημέρες είχαμε κάνει ρεπορτάζ στο ίδιο σημείο και είχαμε αναδείξει το θέμα των σκουπιδιών λέγοντας μάλιστα στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο ότι θα ήταν κρίμα για το νησί οι πρώτοι τουρίστες της σεζόν να αντικρύσουν αυτό το θέαμα. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα, που λέει και η παροιμία και τα σκουπίδια αναπαύονταν εκεί για πολλές ημέρες. Δεν είναι δυνατόν από την μία πλευρά να υποδεχόμαστε με «κλαρίνα και ζουρνάδες» τους πρώτους Γερμανούς τουρίστες και από την άλλη ο κ. Σαμούρης να παρουσιάζει αυτό το θέαμα στην πιο διάσημη παραλία του Δήμου μας. Αυτό επίσης που μας προκάλεσε απορία ήταν η παρουσία αρκετών μέτρων από το γνωστό κοτετσόσυρμα του κ. Σαμούρη στο πάρκινγκ του Μακρύ Γιαλού. Κύριε Σαμούρη, καλό θα ήταν να ασχοληθείτε και με τα σκουπίδια στον Μακρύ Γιαλό από το να ποζάρετε συνεχώς σε γνωστούς φωτογράφους μουντίζοντας τα πεζοδρόμια, προσποιούμενος ότι επιτελείτε μεγάλο έργο.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed