Οργή και αγανάκτηση από τους υπαλλήλους της καθαριότητας που παραμένουν απλήρωτοι για τρίτο μήνα, αιχμές για την διοίκηση της ΕΔΑΚΙ

Εδώ και μια εβδομάδα περίπου είτε με ηλεκτρονικά μηνύματα είτε με τηλέφωνα έχουμε γίνει δέκτες παραπόνων από πολλούς υπαλλήλους της καθαριότητας που παραμένουν απλήρωτοι για τρίτο μήνα έχοντας φτάσει στα όριά τους.
Σύμφωνα με τις δικές τους καταγγελίες δεν έχουν λάβει μισθούς από τον Φεβρουάριο παρά το γεγονός ότι συνεχίζουν να κάνουν το καθήκον τους σε καθημερινή βάση μαζεύοντας τα απορρίμματα. Παράλληλα καταγγέλλουν την διοίκηση της ΕΔΑΚΙ αναφέροντας ότι αυτοί (πρόεδρος, αντιπρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος) παίρνουν κανονικά τον μισθό τους χωρίς να συμβαίνει τίποτε. Το πρόβλημα προέκυψε τις τελευταίες ημέρες όταν αθετήθηκε η υπόσχεση που τους είχαν δώσει για πληρωμή όλων των δεδουλευμένων μέχρι το τέλος Απριλίου. Οι άνθρωποι αυτοί, οι περισσότεροι οικογενειάρχες, ζουν μέσα στην ανασφάλεια περιμένοντας να πάρουν τους μισθούς τους. Προκαλούν την διοίκηση της ΕΔΑΚΙ να βγει δημόσια και να αναφέρει τους λόγους που δεν έχουν πληρωθεί, την ώρα που τα στελέχη της καθαριότητας πληρώνονται κανονικά.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed