Τελικός Europa League με στοιχηματικές ευκαιρίες

Το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της χρονιάς ψάχνει κάτοχο, με τις Βιγιαρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κοντράρονται στο Γκντανσκ της Πολωνίας. Για τους Ισπανούς είναι ίσως η κορυφαία στιγμή της ιστορίας τους, καθώς ποτέ άλλοτε δεν έχουν φτάσει να διεκδικούν… σοβαρή ευρωπαϊκή κούπα (οι δύο κατακτήσεις του άσημου Intertoto, δε μετράνε). «Ψωμοτύρι» οι τελικοί για τους Άγγλους. Ποδοσφαιρικά αλλά και στοιχηματικά είναι το φαβορί και η συνάντησή τους, βγάζει προγνωστικά Τετάρτης

Αήττητο το «κίτρινο υποβρύχιο» στη φετινή του παρουσία στο Europa League, με τον μετρ της διοργάνωσης Ουνάι Έμερι, να διαχειρίζεται άψογα τα ματς Πέμπτη – Κυριακή. Υπέρ το δέον σοβαρή σε κάθε ματς, με εξαίρεση ίσως το τρελό 5-3 της πρεμιέρας με τη Σίβασπορ, δεν επέτρεψε ποτέ να της ξεφύγει ο ρυθμός ενώ στα νοκ άουτ οι νίκες στα πρώτα παιχνίδια (Σάλτσμπουργκ, Ντιναμό Κιέβου, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Άρσεναλ) απλοποίησαν το έργο της ενόψει επαναληπτικών.

Απ’ την άλλη, οι «κόκκινοι διάβολοι», μετά την αποτυχία στους ομίλους του Champions League όπου τερμάτισαν τρίτοι κι «έπεσαν» στο Europa, έδειξαν κυρίαρχοι. Αυτή που τη δυσκόλεψε περισσότερο στην πορεία της μέχρι εδώ, ήταν η Μίλαν, ενώ στα υπόλοιπα (Σοσιεδάδ, Γρανάδα, Ρόμα) καθάρισε απ’ το πρώτο κιόλας παιχνίδι.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed