Διακοπή ρεύματος σε μεγάλη περιοχή της Λειβαθούς την προσεχή Κυριακή

Η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κεφαλονιάς, υλοποιεί έργο ανακαίνισης-ενίσχυσης του Δικτύου Μέσης Τάσης που ηλεκτροδοτεί την ευρύτερη Περιοχή της Λειβαθούς, με στόχο τη βελτίωση της παρεχομένης ενέργειας και τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεών της.
Για την ολοκλήρωση των παραπάνω εργασιών επιβάλλεται η διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 30/05/2021 από 08:00 – 14:00 στις εξής Περιοχές:
-Τμήμα του οικισμού Κοκολάτων, Κεραμειές, Πεσσάδα, Δοριζάτα, Κουντουράτα, Σπαρτιά, Κοριάννα, Κλείσματα, Μεταξάτα, Κουρκουμελάτα, Καλλιγάτα, Άβυθος, Ντομάτα, Σβορωνάτα, Άμμες, Αεροδρόμιο, Σαρλάτα Λακήθρα, Φωκάτα, Καραντινάτα, Μενεγάτα , Μηνιές και η ευρύτερη περιοχή ξενοδοχείου PRINCESS (Λάσση).
Η ηλεκτροδότηση των οικισμών θα αποκαθίσταται σταδιακά με την πρόοδο των εργασιών μας. Για το παραπάνω χρονικό διάστημα οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα πρέπει να θεωρούνται ως συνεχώς ευρισκόμενα υπό τάση. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη πληροφορία στα τηλέφωνα: 26710 25851, 2671029286 εσωτ. 125,126.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Γ. ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΥ
Διευθύντρια Περιοχής Κεφαλληνίας

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed