Κυπριακό 1.87 και γκολ που πληρώνουν στη Δανία

Δύο επιλογές από την αγωνιστική δράση στην Ευρώπη, περιλαμβάνει το πρόγραμμα στοιχήματος για σήμερα Παρασκευή (28/05). Στη Δανία διεξάγεται το ζευγάρια Άαρχους-Άαλμποργκ. Στην Κύπρο, ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί τον Ερμή Αραδίππου. Σιγά σιγά ολοκληρώνονται τα πρωταθλήματα και μπαίνουμε σε ρυθμούς Euro 2021!

ΑΑΡΧΟΥΣ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ (20:00)

Η Άαρχους ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 4-0 από τη Μίντιλαντ. Πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση, αμυντικά εμφανίστηκε εκτός τόπου και χρόνου, δεχόμενη από δύo τέρματα σε κάθε ημίχρονο. Απέτυχε να βγάλει την παραμικρή αντίδραση, δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα Δανίας. Χωρίς ισοπαλία για επτά (τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες) διαδοχικές υποχρεώσεις στην κατηγορία, τελευταία στις 18/04/21 με 2-2 στην έδρα της Μπρόντμπι. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις πέντε από τις έξι πρόσφατες αναμετρήσεις. Προέρχεται από τρία κολλητά Over 2.5 Goal.

Η Άαλμποργκ προέρχεται από πειστική εμφάνιση, επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 4-0 απέναντι στη Σοντερίσκε. Σκόραρε δύο φορές μέχρι το 33ο λεπτό, έβαλε από νωρίς γερές βάσεις για το θετικό αποτέλεσμα και στο διάστημα 60′-69′, «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες το τρίποντο. Δεύτερη σερί επιτυχία στο πρωτάθλημα Δανίας, αήττητη στις τρεις τελευταίες υποχρεώσεις στην κατηγορία. Κράτησε το μηδέν για πρώτη φορά μετά από τρία παιχνίδια. Σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ στις τέσσερις από τις πέντε πρόσφατες αναμετρήσεις.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ασταθής η Άαρχους το τελευταίο διάστημα, με εμφανέστατο πρόβλημα στα μετόπισθεν. Η Άαλμποργκ σκοράρει με συνέπεια, σε παιχνίδι που αναμένεται να ξεφύγει το σκορ. Ποντάρισμα στο Over 2.5 Goal με 1.78 απόδοση στο Stoiximan.

Διαβάστε επίσης: Γερμανία Euro 2021 

ΑΠΟΕΛ – ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ (20:30)

Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 απέναντι στο υποβιβασμένο Παραλίμνι. Πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 41ο λεπτό, στη συνέχεια κράτησε το αποτέλεσμα για πήρε τρίποντο γοήτρου. Βαθμολογικά αδιάφορος σε όλη τη διαδικασία της β’ φάσης στο φετινό πρωτάθλημα, περιμένει να ολοκληρωθεί η σεζόν, που είναι μακράν η πιο αποτυχημένη τα τελευταία 20 χρόνια. Χωρίς ήττα για τέσσερις (τρεις νίκες, μία ισοπαλία) διαδοχικές αγωνιστικές, τελευταία στις 05/05/21 με το εντός έδρας 1-0 από την Πάφο. Με Under 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι έξι από τις οκτώ πρόσφατες υποχρεώσεις στην κατηγορία. Οι πέντε από αυτές συνδυάστηκαν με No Goal. Το ματς της Παρασκευής θα είναι το τελευταίο για τον Γιώργου Μερκή, με τον Κύπριο αμυντικό να ολοκληρώνει την καριέρα του. Αναμένεται να τιμηθεί από τη διοίκηση των «γαλαζοκίτρινων» για την προσφορά του.

Ο Ερμής Αραδίππου ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-1 από την Πάφο. Βρέθηκε να χάνει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ισοφάρισε στο 61′ και δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 83′. Δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα Κύπρου, έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά στη δεύτερη κατηγορία. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για έξι διαδοχικές αναμετρήσεις, τελευταία φορά στις 17/04/21 με το εντός έδρας τρίποντο (2-0) επί του ΑΠΟΕΛ. Αγνοεί την ισοπαλία για εννέα (τρεις νίκες, έξι ήττες) αγωνιστικές, πιο πρόσφατη στις 19/03/21 με το 2-2 στην έδρα της Καρμιώτισσας. Με Goal/Goal+Over 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς. Αναμένεται να παραταχθεί με αρκετούς ποδοσφαιριστές, που είχαν περιορισμένο χρόνο και αριθμό συμμετοχών στη φετινή σεζόν.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Τελευταίο παιχνίδι για τις δύο ομάδες στη φετινή σεζόν. Αμφότερες απογοήτευσαν και τελικά πήραν αυτό που πραγματικά άξιζαν με βάση τη συνολική τους εικόνα. Ο ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει να κλείσει με νίκη τις υποχρεώσεις, στο ποδοσφαιρικό αντίο του Γιώργου Μερκή. Ο Ερμής Αραδίππου δεν έχει λόγο να παίξει με σκοπιμότητες, σε αναμέτρηση που αναμένεται να ξεφύγει το σκορ. Επιλογή το ασιατικό Over 3 Goal με 1.87 απόδοση στο Stoiximan. 

Διαβάστε επίσης: Ισπανία Euro 2021 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed